Δικαστικά τρεχάματα για Φάμπρεγκαζ – Τι διεκδικεί από τον πρώην της νυν του

Εκτός από τις ποδοσφαιρικές μάχες, ο Σεσκ Φάμπρεγκαζ, έχει να αντιμετωπίσει και τις νομικές! Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, έχει μπλεξίματα με τον νόμο, καθώς διεκδικεί με τη σύντροφό του, την έπαυλη αξίας άνω των εννέα εκατομμυρίων ευρώ, του πρώην συζύγου της.

Ο Τακτούκ Έλι, υποστηρίζει από τη μεριά του, πως το ποσό της αποζημίωσης, θα πρέπει να είναι κατά πολύ μειωμένο, εφόσον ο διάσημος ποδοσφαιριστής τη στηρίζει οικονομικά, όσο τρέχουν οι διαδικασίες του διαζυγίου του με τη Ντανιέλα Σέμααν, η οποία έχει γίνει, μοιραία, η «πέτρα του σκανδάλου».

Συγκριμένα, ο πάμπλουτος

επιχειρηματίας, προσφέρεται να δώσει μόλις 1,6 εκατομμύρια ευρώ στην πρώην του, από την πώληση της έπαυλης, για να μπορέσει να αγοράσει ένα νέο σπίτι και να ζήσει τον έρωτά της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

Το εφετείο από την άλλη, προτείνει πως το πόσο που θα πρέπει να δώσει ως μερίδιο από την πώληση του ακινήτου, δεν μπορεί να είναι κατώτερο των 5,4 εκατομμυρίων ευρώ. Συνεπώς, τα πράγματα φαίνεται πως πάνε καλά για τον Σεσκ, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έγινε και μπαμπάς, ενώ μένει μαζί και με τα δύο άλλα παιδιά της Ντανιέλα, τα οποία και είχε αποκτήσει με τον Τακτούκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα