Διεθνές βραβείο καινοτόμου προϊόντος για τη Σαντορινιά μπύρα Volkan!

Ο πιο περίβλεπτος διαγωνισμός της βιομηχανίας της ζυθοποιίας έλαβε χώρα στην Πράγα, στις 14 Μαΐου, όπου αναγνωρίστηκαν και βραβεύτηκαν οι καλύτερες μπύρες από όλον τον κόσμο.

Η Σαντορινιά μπύρα Volkan κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα στον χώρο της διεθνούς ζυθοποιίας, αφού απέσπασε τη χρυσή διάκριση «New Product Innovation of the Year» (Καινοτόμο Προϊόν της Χρονιάς).

Όπως αναγράφεται

στο επίσημο έγγραφο του διαγωνισμού: «Η Volkan είναι ένα άρτιο προϊόν που υποστηρίζει μια πλούσια αγροτική παράδοση, που χρονολογείται πίσω χιλιετίες. Στόχος τους ήταν η τοπική υποστήριξη και η παγκόσμια αναγνώριση, μεταδίδοντας τις ξακουστές γεύσεις της Σαντορίνης και της Νάξου σε ολόκληρο τον κόσμο».

«Η άρτια μπύρα της Volkan στηρίζει τις αγροτικές παραδόσεις των τοπικών Ελλαδικών νησιών. Αναγνωρίζοντας τη σημασία που φέρνει η ελληνική παράδοση στο όνομα της Volkan, η Volkan και ο ιδιοκτήτης της έχουν δωρίσει 1.3 εκατομμύρια ευρώ σε ομόλογα για τη διευκόλυνση του ελληνικού χρέους».

Σχόλια Κριτών: «Η ιδέα της στήριξης του ντόπιου προμηθευτή είναι εξαιρετική και θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανύψωση του ελληνικού ηθικού, ενώ παράλληλα θα ενθαρρύνει τοπικούς παραγωγούς. Η Σαντορίνη είναι ένα μαγικό νησί και τα προϊόντα με το “πνεύμα του ηφαιστείου” είναι ένα πολύ καλό διαφημιστικό εγχείρημα».

Αυτό είναι το status που ανέβασε η επίσημη σελίδα της μπύρας Volkan στο Facebook (15 Μαΐου 2013).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διεθνές, Σαντορινιά, Volkan,diethnes, santorinia, Volkan