«Διαβάζω για τους άλλους» – Μια εθελοντική βραδιά stand up comedy και μουσικής

Το «Διαβάζω για τους Άλλους» είναι μια μη-κερδοσκοπική ομάδα που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει εθελοντές ώστε να ηχογραφήσουν βιβλία για τους μη-βλέποντες συμπολίτες μας και να οργανώσουν σταθερές live αναγνώσεις σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, όπως σε ανθρώπους σε γηροκομεία, νοσοκομεία, φυλακές και παιδάκια σε ιδρύματα παιδικής προστασίας.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου Πάρτυ του εθελοντικού δικτύου «Διαβάζω για τους Άλλους», που έγινε αρχές Ιανουαρίου στο Passport

Κεραμεικός, και μετά από τη γλυκιά απαίτηση πολλών εθελοντών οι υπεύθυνοι εθελοντές του χώρου σκέφτηκαν να ακολουθήσει μια ακόμη όμορφη βραδιά για να γνωριστούν μεταξύ τους όλοι οι εθελοντές και να μας γνωρίσουν και νέα μέλη που θέλουν να ενταχθούν στο Δίκτυο. Και όλα αυτά συνδυασμένα με πολύ γέλιο και όμορφη μουσική!

Η βραδιά θα περιλαμβάνει stand up comedy με τον Γιώργο Χατζηπαύλου και μουσικές διαδρομές jazz και ethnic μελωδιών. Οι DJs θα ταξιδέψουν το κοινό σε όμορφα ηχομονοπάτια από όλο τον κόσμο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Αίτιον, Τζιραίων 8-10, Αθήνα, στάση μετρό Ακρόπολη. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη (με προαιρετική εισφορά στην είσοδο για να ενισχυθεί το έργο του Δικτύου).

The post «Διαβάζω για τους άλλους» – Μια εθελοντική βραδιά stand up comedy και μουσικής appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα