«Διαβατήριο» για πρόσληψη – Μικρά, χρήσιμα μυστικά για να πάρεις τη δουλειά!

Όσο ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και οι δουλειές λιγοστεύουν, τόσο περισσότερο προετοιμασμένος πρέπει να είναι κανείς για το πρώτο ραντεβού με τον πιθανό μελλοντικό εργοδότη του.

Ειδικοί στην προετοιμασία για την πιο αποτελεσματική προσπάθεια ανεύρεσης εργασίας, σύμφωνα με όσα δημοσιεύουν τα «Παραπολιτικά», επισημαίνουν πως το ντύσιμο και η πρώτη εμφάνιση αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την εικόνα που θα σχηματίσει ο υπεύθυνος επιλογής προσωπικού. Οι υποψήφιοι που είναι περιποιημένοι και ντυμένοι με κοστούμι

σίγουρα δημιουργούν μια καλύτερη πρώτη εντύπωση από ο,τι κάποιος που μπορεί να εμφανιστεί στη συνέντευξη με σκισμένο τζιν και τα γυαλιά ηλίου στηριγμένα στο κεφάλι.

Για τους άνδρες συνιστάται κοστούμι σε σκούρο χρώμα, που πρέπει να συνδυάζεται με μια γραβάτα. Για τις γυναίκες, ταγιέρ επίσης σε σκούρα χρώματα. Αυτό που απαγορεύεται είναι να μασάει κανείς τσίχλα, ενώ δεν πρέπει να έχει τα γυαλιά ηλίου στηριγμένα στο κεφάλι και στη μπλούζα, το κινητό πρέπει να είναι στο αθόρυβο και, φυσικά δεν πρέπει να κρατά καφέ που τυχόν πήρε στη διαδρομή.

Βέβαια, η εξωτερική εμφάνιση δεν αποτελεί τον κυριότερο παράγοντα επιλογής ενός ατόμου, αφού η διάθεση που θα δείξει το πρόσωπο και το χαμόγελο μπορούν να προσθέσουν ακόμα ένα μεγάλο συν στην τελική επιλογή.

Keywords
Τυχαία Θέματα