Δες το κοτλέ με άλλο μάτι! Το πιο αδικημένο ύφασμα της αντρικής γκαρνταρόμπας και πώς να το φορέσεις σωστά!

Πρωτοφτιάχτηκε στη Γαλλία, από όπου προέρχεται η ονομασία του, και σιγά σιγά κατέκτησε την υπόλοιπη Ευρώπη. Αν και υπήρξαν δεκαετίες που το κοτλέ θεωρούταν ένα από τα πιο μοδάτα υφάσματα, τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι άντρες… το απαρνούνται. Ωστόσο, στους μεγαλύτερους οίκους μόδας τη φετινή σεζόν κάνει come back. Κι εμείς είπαμε να σου δείξουμε τα υπέρ του!

Είναι μία λύση για όσους βαρέθηκαν τα τζιν

και τα βαμβακερά ρούχα ενώ ταιριάζει μοναδικά τόσο στις επίσημες όσο και στις casual εμφανίσεις σου. Για παράδειγμα, το κοτλέ σακάκι συνδυάζεται εξαιρετικά με τζιν παντελόνια και sneakers ή oxford στυλ υποδήματα για τις πρωινές βόλτες ή το λουκ του γραφείου.

Για τις βραδινές εξορμήσεις, σετάρεται άψογα με πουκάμισο και γιατί όχι με chinos ή ακόμα και επίσης κοτλέ παντελόνι. Το τελευταίο, μάλιστα, είναι πιο ιδανική επιλογή για όσους δεν θα τολμήσουν να φορέσουν το κοτλέ jacket. Η χρωματική παλέτα ποικίλει με τα πράσινο, καφέ, μπεζ και μπλε να θεωρούνται πιο safe.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Αν θες να λάβεις τον τίτλο του fashion icon και να απογειώσεις το look σου, προτίμησε ένα κοτλέ παντελόνι σε σκούρο μπορντό και θα εκπλήξεις τα πλήθη. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι το «πάχος της λωρίδας». Πες «ναι» στην πιο «λεπτή γραμμή» και ένα ηχηρό «όχι» στις χοντρές λωρίδες, που θυμίζουν παλιακό ύφασμα.

The post Δες το κοτλέ με άλλο μάτι! Το πιο αδικημένο ύφασμα της αντρικής γκαρνταρόμπας και πώς να το φορέσεις σωστά! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα