Δένδιας: Δεν θα αφήσουμε πέτρα που να μην σηκώσουμε ώστε να βρεθούν οι άθλιοι δολοφόνοι

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας προανήγγειλε τη μάχη κατά της τρομοκρατίας με αφορμή το περιστατικό στο Νέο Ηράκλειο και ξεκαθάρισε ότι «δεν θα αφήσουμε πέτρα που να μην σηκώσουμε ώστε οι άθλιοι δολοφόνοι να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη».

Σχετικά με την εκτέλεση των δύο άτυχων νέων, ο κ. Δένδιας είπε ότι «αυτό δεν ήταν εκτέλεση αλλά αθλία

δολοφονία και αυτοί άθλιοι δολοφόνοι. Πρέπει να δώσουμε την μεγάλη μάχη ενάντια στην τρομοκρατία». Επίσης απευθύνθηκε στη πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ και επισήμανε: «για να καταπολεμήσει η κοινωνία την τρομοκρατία χρειάζεται η ομόθυμη, απόλυτη χωρίς υποσημειώσεις και οποιαδήποτε εσωτερική διαφωνία σε κόμματα καταδίκη της τρομοκρατίας. Είναι το απαραίτητο βάθρο για να αντιμετωπιστούν όσοι στερούν ξεδιάντροπα την ζωή των πολιτών και την αξιοπρέπεια».

Ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε και στις ενέργειες που έγιναν από το υπουργείο κατά τη διάρκεια της θητείας του, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι περιορίστηκε δραστικά το μεταναστευτικό κύμα, «καθάρισαν» τα κέντρα των μεγάλων πόλεων και αντιμετωπίστηκε η εγκληματικότητα.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «με ρητή εντολή Σαμαρά η κυβέρνηση στράφηκε στην αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Έσπασε το άβατο και τις καταπατήσεις: βίλα Αμαλίας, πανεπιστήμια κ.α. Έλεγχος σε καταυλισμούς. Αντιμετωπίστηκαν φαινόμενα όπως οι Σκουριές και η τρομοκρατία στο Βελβεντό χάρη στις θυσίες των αστυνομικών». Σημείωσε ότι ασφάλισαν τα σύνορα στον Έβρο και πλέον «εισέρχονται 4-5 χιλιάδες μετανάστες το μήνα όταν πριν έμπαιναν 12-13 χιλιάδες».

Τέλος, κατήγγειλε την αξιωματική αντιπολίτευση και είπε ότι «αντί να αναγνωρίσει τις προσπάθειες, κατασυκοφαντεί την χώρα, όμως, οι διεθνείς οργανισμοί αναφέρουν άλλα…» και υποστήριξε ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανεδαφικές και «παραμύθια της Χαλιμάς».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα