Δεν τα βρήκαν Στουρνάρας, Τόμσεν παρά το Eurogroup!

Χωρίς τελική συμφωνία για το πακέτο των νέων μέτρων που θα επιβληθούν στους Έλληνες προκειμένου να λάβει η κυβέρνηση την επόμενη δόση από το πακέτο στήριξης, θα αναχωρήσουν για το Eurogroup της Δευτέρας Στουρνάρας, Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς.

«Ο στόχος είναι να πάρουμε έγκαιρα τη δόση ώστε η Ελλάδα να έχει λεφτά. Και όταν λέμε έγκαιρα, εννοούμε πριν τελειώσουν τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας. Αυτό που προσπαθούμε να έχουμε

τη Δευτέρα είναι μια θετική δήλωση από τους προϊσταμένους των ελεγκτών, τους κυρίους Όλι Ρεν, Μάριο Ντράγκι και Κριστίν Λαγκάρντ, ότι με βάση την εισήγησή των ελεγκτών υπάρχει πρόοδος», έλεγε κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών μετά την σύσκεψη του υπουργού με την Τρόικα.

«Κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσουμε ανοιχτή τη συζήτηση. Ναι μεν δεν έχουμε ακόμα καταλήξει σε συμφωνία, αλλά είμαστε κοντά» ανέφερε η ίδια πηγή και αρνήθηκε κατηγορηματικά πως η καθυστέρηση στη συμφωνία με την Τρόικα έχει κάποια σχέση με την διεξαγωγή των αμερικανικών εκλογών τον Νοέμβριο.

Οι συζητήσεις με την Τρόικα θα συνεχιστούν βεβαίως και τις επόμενες εβδομάδες καθώς  Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς θα επιστρέψουν την Τρίτη στην Αθήνα μαζί με τον υπουργό Οικονομικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα