«Δεν μπορώ να υποφέρω αυτά τα σκουπίδια» – Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας εγκαταλείπει το σινεμά

17:45 4/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Ύστερα από την συμμετοχή της σε πάνω από 80 τίτλους, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον κινηματογράφο.

Στη συνέντευξη της αναφέρει:

«Ξαφνικά μου ήλθε η σκέψη... Δεν μπορώ να ασχοληθώ με άλλη ταινία» δήλωσε στον Guardian. «Συνειδητοποίησα ότι έχω ήδη κάνει αυτά που ξέρω τόσες πολλές φορές, σε διαφορετικές γλώσσες και έτσι ξαφνικά αισθάνθηκα ότι δεν μπορώ να το ξανακάνω. Βαρέθηκα. Γι' αυτό σταματώ» αναφέρει

η ηθοποιός.

Μου ζητούν να κάνω συνεχώς το ίδιο πράγμα, γιατί οι άνθρωποι ξέρουν ότι μπορείς να το κάνεις κι έρχονται σε σένα. Αλλά δεν μπορώ άλλο να υποκρίνομαι πια τη δυστυχισμένη – και κυρίως αυτό είναι που μου ζητούν. Συχνά με καλούν να κάνω κάτι για να λειτουργήσω ως κάποιου είδους καλλιτεχνικό βάρος σε μια κατά τα άλλα αδύναμη παραγωγή. Βασικά, με χρειάζονται για λόγους παραγωγής και με φωνάζουν για κάποιο ρολάκι, όπου ξέρουν ότι μπορώ να το διαχειριστώ εύκολα, πού να εμφανιστώ, τι να κάνω, ποιο είναι το κατάλληλο σημείο να κλάψω... τέτοια. Δε θα έπρεπε να δαγκώνω το χέρι που με ταΐζει, αλλά κάνω τέτοιες δουλειές για τόσο πολύ καιρό που πέρυσι απλώς αποφάσισα ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν το θέλω άλλο αυτό», συμπληρώνει στην συνέντευξη της.

Δείχνει παράλληλα την απαξίωση της και στα πιο mainstream φιλμ που κυκλοφορούν στην κινηματογραφική βιομηχανία.

«Δεν μπορώ να υποφέρω πια αυτά τα σκουπίδια των μεγάλων εμπορικών ταινιών. Δεν αντέχω άλλο να περιμένω ώρες και μέρες ολόκληρες μέσα σε ένα υπερπολυτελές βανάκι και να βαριέμαι τη ζωή μου – στο τελευταίο χολιγουντιανό φιλμ που έκανα “Confessions of a Shopaholic” έλεγα ότι θα έχει πλάκα. Αλλά πέρασα τόσο χρόνο απλώς περιμένοντας στο γύρισμα, που το μίσησα, το μίσησα, το μίσησα και είπα τέλος, δεν ξανακάνω κάτι τέτοιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα