Δανίκας: Γριέτζο ο Ντάγκλας, στάζει… χυμούς η Εξαρχόπουλος!

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από το φεστιβάλ των Καννών, ο Δημήτρης Δανίκας εμφανίστηκε στο ΌΛΑ του Θέμου Αναστασιάδη και αποκάλυψε όλα όσα έζησε στη Γαλλική πόλη. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μιλώντας για την ταινία «Behind the Candelabra», αποκαλώντας τον Μάικλ Ντάγκλας «γριέτζο».

Ωστόσο δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ο Ντάγκλας, ο οποίος υποδύεται τον γνωστό γκέι πιανίστα Λιμπεράτσε, «ήταν πολύ καλός. Η καλύτερη ερμηνεία του!».

Όσο για την βραβευμένη με τον Χρυσό Φοίνικα ταινία «Η ζωή της Αντέλ», ο Δανίκας είπε: «Είναι πάρα πολύ καλή ταινία!

Δεν είναι πορνογραφία. Ο Τυνήσιος σκηνοθέτης είναι πάρα πολύ έξυπνος. Έκανε μια cult movie για να απενεχοποιήσει το σεξ ανάμεσα στους gay, άντρες και γυναίκες».

Όσο για το κατά πόσο είναι Ελληνίδα η Αντέλ Εξαρχόπουλος, ο κριτικός κινηματογράφου είπε πως όταν τη ρώτησε η νεαρή ηθοποιός του απάντησε: «Θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν είμαι Ελληνίδα, αλλά Γαλλίδα. Δεν έχω έρθει στην Ελλάδα ποτέ. Ο παππούς μου είναι Έλληνας από την πλευρά του πατέρα μου και το μόνο που ξέρω από Ελλάδα είναι η φέτα, δεν ξέρω ελληνικά». Πάντως τόνισε πως είναι «εξαιρετική ηθοποιός με φοβερά σωματικά προσόντα. Τα χείλη και το πρόσωπό της στάζουν χυμούς, έχει ζωή! Της αρέσει να τρώει πολύ, να δοκιμάζει σάρκα, είναι σαρκοβόρο! Της αρέσει πολύ το κρέας».

Keywords
Τυχαία Θέματα