«Χρυσή σφαίρα» παρανομίας: Συνελήφθη ο αδελφός του Ντι Κάπριο [εικόνες]

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κλοπή και απειλές συνελήφθη ο 43χρονος αδελφός του ηθοποιού, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Άνταμ Φάραρ.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Radar Online, οι αστυνομικές Αρχές του Τέξας προχώρησε στην σύλλληψη του αδελφού του Χολιγουντανού ηθοποιού έπειτα από ένταλμα που είχε εκδοθεί στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, ο Φάραρ μόλις το έμαθε έφυγε προκειμένου να βρει καταφύγιο στην πολιτεία του Τέξας μαζί

με τη φίλη του – η οποία επίσης συνελήφθη -, Charity Moore. Το ζευγάρι έχει μια 6χρονη κόρη, τη Normandie, της οποίας η τύχη αγνοείται, αφού η οικογένεια του Ντι Κάπριο δεν γνωρίζει τι απέγινε η ανήλικη έπειτα από τη σύλληψη τον γονιών του.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ο Φάραρ, που είναι ετεροθαλής αδελφός του Ντι Κάπριο, αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες και αν καταδικαστεί θα μείνει για καιρό στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται πως ο Άνταμ Φάραρ στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να κάνει καριέρα στο σινεμά χωρίς όμως με μεγάλη επιτυχία. Όσο για τις σχέσεις των δύο αδελφών πηγές αναφέρουν πως τα τελευταία χρόνια είχαν ψυχρανθεί, αν και στο παρελθόν οι δυο τους έκαναν στενή παρέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα