Χρυσές δουλειές: Κοσμοσυρροή στο σπίτι της φοιτήτριας που χρεώνει μια αγκαλιά

Χρυσές δουλειές κάνει μία Αμερικανίδα φοιτήτρια που αποφάσισε να κοστολογήσει την αγκαλιά της και να την προσφέρει στους άνδρες που έχουν ανάγκη.

Η Ζακλίν Σάμιουελ αποφάσισε να κοστολογήσει την αγκαλιά της για εξήντα δολάρια την ώρα και την δίνει σε όποιον έχει τα χρήματα να πληρώσει. Οι δουλειές της 29χρονης πάνε τόσο καλά που ζήτησε μάλιστα τη συνδρομή μίας ακόμα κοπέλας ώστε να προλαβαίνει τους πελάτες της. Να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι ανήκουν και στα δύο φύλα και προέρχονται όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Πριν την αγκαλιά, ο πελάτης πρέπει να συμπληρώσει ένα έντυπο

με το οποίο αποδέχεται ότι θα αγκαλιάσει και μόνο την Ζακλίν. Μάλιστα, στο «συμβόλαιο» προβλέπεται ότι δεν θα ενοχλήσει ούτε θα τηλεφωνήσει ποτέ στην νεαρή φοιτήτρια.

«Θα νιώθετε πιο ήρεμοι για μέρες αργότερα», υποστηρίζει η ίδια που δεν παραλείπει να τονίσει τα οφέλη της αγκαλιάς στην υγεία μας. Άλλωστε και οι σπουδές της είχαν ως αντικείμενο τον εγκέφαλο και τις γνωστικές επιστήμες ενώ έχει αφιερωθεί στις εναλλακτικές θεραπείες. «Είμαι παθιασμένη με την αφή. Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, και γνωρίζω πως αλληλεπιδρά στις διαφορετικές κουλτούρες».

The post Χρυσές δουλειές: Κοσμοσυρροή στο σπίτι της φοιτήτριας που χρεώνει μια αγκαλιά appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα