Χωρίς Μέσι η Μπάρτσα στο clasico κατά 99%

Από τις 26 Σεπτεμβρίου που τραυματίστηκε, ο στόχος που τέθηκε ήταν το clasico της 21ης Νοεμβρίου. Φαίνεται όμως ότι οι πιθανότητες του Λίονελ Μέσι να προλάβει το μεγάλο ματς του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» είναι πλέον ελάχιστες έως ανύπαρκτες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «Sport» η αποθεραπεία του 28χρονου σούπερ σταρ πήγε μια εβδομάδα πίσω, αφού ο παίκτης δεν έχει ακόμα την απαραίτητη δύναμη στο αριστερό γόνατο για να αρχίσει να τρέχει.

Ο Μέσι έχει ξεκαθαρίσει ότι

δεν αποτελεί εμμονή για τον ίδιο να παίξει στο clasico, έστω και αν όλα αυτά τα χρόνια έχει χάσει μόλις δύο. Αμφότερα διεξήχθησαν στο «Καμπ Νόου» και η Μπάρτσα δεν νίκησε σε κανένα: στο πρώτο (2005/06) το αποτέλεσμα ήταν 1-1, ενώ στο δεύτερο (2007/08) ηττήθηκε με 1-0. Με παρόντα τον Αργεντίνο, αντίθετα, οι «μπλαουγκράνα» μετρούν 10 νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες απέναντι στη μεγάλη αντίπαλό τους.

Αυτή την εβδομάδα, ο Μέσι θα υποβληθεί σε τεστ φυσικής αντοχής που θα καθορίσει οριστικά αν προλαβαίνει ή όχι το μεγάλο ντέρμπι, αν και όλα δείχνουν ότι η Μπάρτσα θα παραταχθεί σε αυτό χωρίς τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της.

The post Χωρίς Μέσι η Μπάρτσα στο clasico κατά 99% appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα