Χένρι Καβίλ: Ο σπασίκλας που μεταμορφώθηκε σε… Superman

15:43 9/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Εδώ και περίπου μια διετία θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Και σίγουρα από τους πιο ωραίους. Και ο Χένρι Καβίλ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή του, καθώς στην ταινία «Man of Steel» υποδύεται τον Superman.

Και μπορεί τώρα ο 30χρονος Βρετανός να είναι ο άνθρωπος από ατσάλι και ο υπερήρωας που φοβούνται όλοι οι κακοί, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο ωραία στη ζωή του. Για την ακρίβεια όταν ήταν μικρός ήταν ένα σπασικλάκι, που πείραζαν

όλοι στο σχολείο.

«Ως παιδί ήμουν υπέρβαρο. Το ψευδώνυμό μου ήταν χοντροκαβίλ και όπως μπορείτε να καταλάβετε ήμουν και εύκολος στόχος ιδιαίτερα από τα δημοφιλή παιδιά του σχολείου» είπε ο Καβίλ σε πρόσφατη συνέντευξή του και συμπλήρωσε: «Με κορόιδευαν πάρα πολύ».

Ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός έχει και ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια. Όπως τότε που είχε έρθει στο σχολείο του ο Ράσελ Κρόου, ο οποίος στο «Man of Steel» υποδύεται τον πατέρα του, προκειμένου να γυρίσει κάποιες σκηνές για μια ταινία του. «Θυμάμαι που όλοι τον κοιτούσαμε, αλλά δεν τον πλησιάζαμε. Έτσι κάποια στιγμή πήγα δίπλα του και του λέω “γεια σας. Με λένε Χένρι και θέλω να γίνω ηθοποιός“» λέει ο Καβίλ και συμπληρώνει: «Μετά από λίγες μέρες ήρθε στο σπίτι μου ένα δέμα με αυτόγραφα του Ράσελ Κρόου και ένα γράμμα που έγραφε: “Αγαπητέ Χένρι. Μια μεγάλη διαδρομή αρχίζει με ένα μικρό βήμα. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Ράσελ“».

Keywords
Τυχαία Θέματα