Χάρης Ρώμας: Ο γάμος στην ηλικία των 25, ο χωρισμός και η μετέπειτα συνάντηση με την πρώην σύζυγο του

Αν και τον έχουμε απολαύσει στους καλύτερους κωμικούς ρόλους, αλλά λίγοι γνωρίζουν πως ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος από τα 25 του.

Ο ίδιος μιλώντας για την δυσκολότερη φάση της ζωής του λέει:

«Ήταν όταν εγκατέλειψα την Ιατρική και χώρισα από έναν γάμο που έκανα σε ηλικία 25 ετών, με αποτέλεσμα να έρθω σε πλήρη ρήξη με τους γονείς μου. Όταν αμφισβήτησα την αστική νοοτροπία του πατρικού μου σπιτιού σύμφωνα με την οποία έπρεπε να γίνω επιστήμονας –και μάλιστα γιατρός, καθότι πρώτος μαθητής στη Σχολή Μωραΐτη- και οικογενειάρχης. Στα μάτια των δικών μου ήμουν ένα πολλά υποσχόμενο

golden boy. Μία μέρα ξύπνησα και είπα: ''Ευχαριστώ αλλά δεν θέλω άλλο''. Πήρα την απόφαση να ακολουθήσω τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες και να αποκτήσω την ελευθερία μου, ζώντας και πάλι ως εργένης. Αγωνίστηκα σκληρά για την επιβίωση καθώς οι δικοί μου μού είχαν κλείσει εντελώς τις πόρτες και στην τσέπη δεν υπήρχε δεκάρα. Ο πατέρας μου έκοψε μαζί μου κάθε δίαυλο επικοινωνίας. Τα ξαναβρήκαμε λίγο πριν πεθάνει». ανέφερε ο ηθοποιός στο Πρώτο Θέμα.

Ωστόσο αναφέρθηκε και στη στιγμή που συναντήθηκε τυχαία με την γυναίκα του έπειτα από πολλά χρόνια.

«Συναντηθήκαμε μια φορά τυχαία και μάλλον δεν ήταν ό, τι πιο ευχάριστο για εκείνη. Συνέβη πριν από πολλά χρόνια, όταν ήταν ξαναπαντρεμένη και με τρία παιδιά. Το ένα της παιδί μάλιστα, με αποκάλεσε 'Κατακουζηνό'»!

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα