Χαμηλώνουν οι τόνοι στη ΝΔ: Μόνο το πολυνομοσχέδιο συζητήθηκε στην ΚΟ

Σε βαρύ κλίμα συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.

Ενδεικτικό της ατμόσφαιρας που επικρατεί είναι η απουσία από τη συνεδρίαση των δύο πρώην πρωθυπουργών, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά. Οι βουλευτές συζήτησαν για το πολυνομοσχέδιο ενώ όσοι αναφέρθηκαν στα εσωκομματικά, αμέσως διεκόπησαν από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Νωρίτερα από το Περιστύλιο της Βουλής ο

κ. Μεϊμαράκης είχε προαναγγείλει ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο.

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έχει αποφασίσει να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, το οποίο είναι χωρίς αρχή, χωρίς μέση, χωρίς τέλος. Καταργεί εκπτώσεις φόρου, αυξάνει τις κλίμακες των φόρων, βάζει φόρους σε εισοδήματα που δεν υπάρχουν. Τελικά αποδεικνύεται ότι τα μεγάλα ψέματα τα οποία είπε προεκλογικά (σ.σ. ο Αλέξης Τσίπρας), ήταν μόνο και μόνο για να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά ο υποψήφιος πρόεδρος Απόστολος Τζιτζικώστας κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του στην ΚΟ της ΝΔ η οποία περιορίστηκε αμιγώς στην αντιπολιτευτική παρουσία της φιλελεύθερης παράταξης, είχε τόνισε πως «μόνο τα διαρθρωτικά μέτρα θα πρέπει να ψηφίζουμε».

Διαβάστε ακόμα: Μετά τη θύελλα στη ΝΔ νηνεμία και επιχείρηση «ενότητα» σε πρώτο πλάνο

The post Χαμηλώνουν οι τόνοι στη ΝΔ: Μόνο το πολυνομοσχέδιο συζητήθηκε στην ΚΟ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα