Χαλαροί, πριν τη μεγάλη μάχη

Την παραδοσιακή «ξεκούραση του πολεμιστή πριν τη μεγάλη μάχη» απολαμβάνουν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί, μεταξύ τυρού και αχλαδιού - και άφθονου τσίπουρου, όπως επιτάσσει η παράδοση. Λιχουδιές δια χειρός της μητέρας του Σταύρου Θεοδωράκη απόλαυσαν φίλοι, συνεργάτες και δημοσιογράφοι στο Μετς.

Καινοτομία αποτελεί η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να καλέσει νεολαίους, με τους οποίους θα συναντηθεί το μεσημέρι στο γνωστό καφέ-μπαρ six dogs

στο Μοναστηράκι.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα υποδεχθεί το μεσημέρι τους δημοσιογράφους και τους στενούς του συνεργάτες αγώνα σε ταβέρνα που βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Λίγο νωρίτερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεπτόταν το εκλογικό περίπτερο του κόμματος, στην πλατεία Συντάγματος.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επέλεξε το Μετς και συγκεκριμένα τον προαύλιο χώρο του γυμναστηρίου «Φωκιανός», όπου χθες βράδυ έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία. Φίλοι, δημοσιογράφοι και συνεργάτες του επικεφαλής του Ποταμιού γεύτηκαν λιχουδιές από τα χέρια της μητέρας του, Αργυρούς και στη συνέχεια «πέταξε» για τα Χανιά, όπου αύριο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έχει δώσει ραντεβού με τα στελέχη του κόμματός του σε ουζερί στη Νίκαια στις 14.00', ενώ ο Πάνος Καμμένος θα βρεθεί στον Πειραιά στις 12.30'.

Στο Μπουρνάζι θα περάσει το μεσημέρι της η Φώφη Γεννηματά, ενώ ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρεθεί στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην Καλλιθέα.

The post Χαλαροί, πριν τη μεγάλη μάχη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα