Μπλόκαρε και… η Wind τη Χρυσή Αυγή;

Ένα απίστευτο δημοσίευμα κάνει το γύρο του διαδικτύου και των social media τις τελευταίες ώρες, υποστηρίζοντας πως η Wind εμπόδισε  την πρόσβαση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου στο δίκτυό της .

Η είδηση δημοσιεύθηκε στη σελίδα του μπλογκ JungleReport στο Facebook

και ανέφερε τα εξής:

«Με ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Η. Παναγιώταρος, η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει νέα απόπειρα φίμωσης, αυτή την φορά από την εταιρία Wind, ενώ δεν λείπουν οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί προς την ιδιοκτησία της εταιρίας:

“ Μετά τον Εβραίο Ζούκεμπεργκ, τώρα ο Αιγύπτιος Ναγκίμπ Σαουίρις ιδιοκτήτης της Wind, παίρνει την σκυτάλη στην λυσσαλέα επίθεση ενάντια στους εθνικιστές χρήστες.
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία υποδηλώνει πως η συγκεκριμένη λογοκρισία μόνο τυχαία δεν ήταν.
Να θυμίσουμε στον κύριο Ναγκίμπ Σαουίρις τι έπαθε ο συμπατριώτης του Ουαλίντ Τάλεπ στην Σαλαμίνα πριν μερικές μέρες, όταν τόλμησε να αντιμιλήσει στον εθνικιστή αφεντικό του.
Κι αυτή η προσπάθεια ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής βέβαια θα πέσει στο κενό.»Μάλιστα το δημοσίευμα αναφερόταν και σε… δελτίο τύπου της Wind το οποίο διέψευδε τους ισχυρισμούς του κ. Παναγιώταρου.«Στον κ .Παναγιώταρο απάντησε πριν από λίγο η εταιρία:

Δελτίο Τύπου Wind.
Αθήνα 13 Νοεμβρίου 2012-11-13

Η Wind διαψεύδει κατηγορηματικά τις ανυπόστατες κατηγορίες περί μπλοκαρίσματος οποιουδήποτε χρήστη από τις υπηρεσίες της εταιρίας μας
Οι κατηγορίες περί διακρίσεων είναι ανυπόστατες, και μετά από έρευνα που διενήργησε το προσωπικό της εταιρίας μας, σας ενημερώνουμε ότι ο λογαριασμός του κ Ηλία Παναγιώταρου λειτουργεί κανονικά, μόνο που ο κύριος Παναγιώταρος προσπαθούσε να συνδεθεί με ανορθόγραφο κωδικό.. 
Πάντα στην διάθεσή σας

Χριστίνα Μελετοπούλου – Γραφείο Τύπου WIND Ελλάς
Τηλ. 2106158832 »Το pkool.gr επικοινώνησε με την εταιρεία Wind προκειμένου να διασταυρώσει την εγκυρότητα της είδησης, όπου και αποδείχτηκε ότι είναι παντελώς αβάσιμη και ψευδής, αφού δεν υπάρχει κανένα τέτοιο όνομα και φυσικά δεν εξεδώθη κανένα δελτίο τύπου που να αφορά το εν λόγω «ζήτημα».

Keywords
Αναζητήσεις
ιδιοκτητης wind
Τυχαία Θέματα