Αθήνα-Θεσσαλονίκη σημειώσατε «1» στο πιο επικό παρκάρισμα στη μέση του δρόμου

Η κόντρα ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι μακροχρόνια και σε πολλά επίπεδα και πολλές φορές έχει φτάσει σε ακραία σημεία μεταξύ των κατοίκων των δύο πόλεων, αλλά δεν περιμέναμε ποτέ ότι πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα θα ανταγωνίζονταν και στο πόσο Ελληνάρες κατοίκους έχουν, ώστε να παρκάρουν το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου και να κάνουν και τις κουτοπονηριές τους.

Κι όταν λέμε να το παρκάρουν κυριολεκτούμε. Ο ένας άφησε

το αυτοκίνητο στην Πλατεία Αγίας Σοφίας πάνω στο δρόμο και μάλιστα έβγαλε και τη μπροστινή πινακίδα μόνος του, ώστε να μην μπορεί να του τις πάρει κάποιος αστυνομικός ή η Τροχαία.

Ο δεύτερος στην Αθήνα, πάρκαρε το αμάξι σε δρόμο διπλής πορείας που χωρίζεται από πεζοδρόμιο, αλλά για να μην σταματήσει την κυκλοφορία το άφησε σε σημείο στροφής ή αναστροφής στην οδό Κύπρου, την κάθετη οδό απέναντι από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στου Παπάγου.

Είναι πίσω από το σταθμό Μετρό, στα αριστερά από το Υπουργείο Συγκοινωνιών, στα δεξιά από το νοσοκομειό Γεννηματάς και απέναντι από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Οπότε και πολύ κόσμο έχει και πάρα πολλά αυτοκίνητα. Ο θεούλης μάλιστα έβαλε και την κουκούλα, οπότε δικαιωματικά παίρνει τον τίτλο και δίνει τη νίκη στα σημεία στην Αθήνα.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα