Άτακτη νύφη έμεινε έγκυος από νάνο στρίπερ στο μπάτσελορ πάρτι

Μία νεαρή γυναίκα αποφάσισε να κάνει ένα συνηθισμένο πάρτι αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά από ότι θα περίμενε καθώς κοιμήθηκε με έναν νάνο στρίπερ και έμεινε έγκυος.

Η νεαρή από την Ισπανία κάλεσε τις φίλες και της έφερε στρίπερ για να διασκεδάσει την τελευταία μέρα της σαν ελεύθερη. Στο τέλος της βραδιάς η νεαρή ξέφυγε και είχε σεξουαλική επαφή με έναν νάνο στρίπερ. Οι φίλες της δεν ήξεραν τι συμβαίνει και η γυναίκα έμεινε έγκυος.

Το περιστατικό συνέβη στις Αρχές του χρόνου και πριν από μερικές μέρες η Ισπανίδα έφερε στον κόσμο ένα παιδί που πάσχει από νανισμό. Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ο σύζυγος της, νόμιζε ότι το παιδί ήταν δικό του αλλά μόλις το είδε στο νοσοκομείο κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει.

Η γυναίκα, που γέννησε σε νοσοκομείο της Βαλένθια, αναγκάστηκε να ομολογήσει το μέχρι πρότινος καλά κρυμμένο «μυστικό» της, το οποίο όμως τώρα έχει γίνει διεθνής είδηση, αφού μετά την ιστοσελίδα LasCincoDelDia, της Βαλένθια που το μετέδωσε πρώτη, το μετέδωσαν και τα εθνικά μέσα στην Ισπανία.

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η γυναίκα δεν είχε πει ούτε σε συγγενικά της πρόσωπα ούτε στις φίλες της για το «καυτό» βράδυ που πέρασε με τον νάνο αλλά αναγκάστηκε να εξομολογηθεί το τι συνέβη μετά από την γέννηση του γιου της. Πάντως, το όνομα της γυναίκας και το νοσοκομείο στο οποίο έφερε στον κόσμο τον «παράνομο καρπό» της «αμαρτωλής νύχτας» του πάρτι της, δεν έχουν αποκαλυφθεί.

The post Άτακτη νύφη έμεινε έγκυος από νάνο στρίπερ στο μπάτσελορ πάρτι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα