Άστραψαν και βρόντηξαν οι κομπάρσοι της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα ταινία του Μπραντ Πιτ, με τίτλο American Heroes, μετά από γυρίσματα σκηνών στο χωριό Οξφορντσάιρ της Αγγλίας, όπου οι ηθοποιοί υποδύονταν τους Ναζί.

Οι κομπάρσοι οι οποίοι ήταν ντυμένοι με ναζιστικές στολές την ημέρα μνήμης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου αλλά και οι εκρήξεις οι οποίες ακούστηκαν από τα σημεία

των γυρισμάτων προκάλεσαν την ενόχληση των κατοίκων του κοντινού χωριού καθώς όπως οι ίδιοι είπαν ακούστηκαν πυροβολισμοί στις 4 τα ξημερώματα.

Από την άλλη αντιδράσεις προήλθαν και από το μέρος των ηθοποιών καθώς ένας κομπάρσος δήλωσε ότι «το ό,τι φόρεσα στολή των SS ήταν πολύ ασεβές και προσβλητικό την ημέρα μνήμης».

«'Οποιος είναι υπέυθυνος είναι αναίσθητος. Ένα γράμμα έχει σταλεί από εμάς για να εκφράσει τα συναισθήματά μας», αναφέρει ο δήμαρχος του χωριού.

Σε μια δήλωση ο παραγωγός της ταινίας ανέφερε ότι τρέφει το μεγαλύτερο σεβασμό για το βρετανικό στρατό και την ιστορία του ενώ επίσης ανέφερε ότι οι στρατιώτες προσέφεραν τη ζωή τους για να είναι σήμερα εκείνος ελεύθερος.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα