Αστέρες που έμειναν σπίτι τους – Ποιοι θα μας λείψουν από το Μουντιάλ της Βραζιλίας

Οι αστέρες που θα παρευρεθούν στο Μουντιάλ αμέτρητοι αλλά και αυτοί που θα απουσιάσουν είναι αρκετοί και σημαντικοί.

Πιο ηχηρό όνομα απ’όλα δεν είναι άλλο από αυτό του «ψώνιου» Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που μεσοβδόμαδα δήλωσε «Μουντιάλ χωρίς εμένα δεν... αξίζει». Ο Σουηδός αστέρας απογοητευμένος από την αποτυχία της εθνικής του ομάδας να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ προέτρεψε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους να μην παρακολουθήσουν την διοργάνωση επειδή ο ίδιος δεν θα είναι εκεί.

Το καλοκαίρι

δεν θα δούμε και την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου Γκάρεθ Μπέιλ όπως και τον συμπατριώτη του Άαρον Ράμσεϊ. Eκ των πραγμάτων και οι δυο τους ήταν δύσκολο να συμμετάσχουν αφού η εθνική ομάδα της Ουαλίας ξεκινάει πάντα την προκριματική φάση ως αουτσάιντερ. Σημαντική θα είναι και η απουσία του Πέτερ Τσεχ αφού ο διεθνής πορτιέρο με την εθνική ομάδα της Τσεχίας δεν κατόρθωσε να την οδηγήσει στην Βραζιλία.

Επίσης απών θα είναι άσσος της Ντόρτμουντ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που είναι έτοιμος να μεταπηδήσει στην Μπάγερν Μονάχου. Το εισιτήριο για την Βραζιλία δεν εξασφάλισαν και οι Σέρβοι Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, Νεμάνια Βίντιτς αλλά και ο Νέβεν Σούμποτιτς που προσφάτως μάλιστα τραυματίστηκε σε ματς της Ντόρτμουντ εναντίον της Βόλφσμπουργκ. Μεταξύ άλλων σίγουρα θα μας λείψουν ο Χάμσικ που με Ελλάδα και Βοσνία Ερζεργοβίνη στον ίδιο όμιλο δεν είχε καμία τύχη η εθνική ομάδα της Σλοβακίας.

Επίσης σίγουρα θα θέλαμε να βλέπαμε τον Τούρκο Αρντά Τουράν, τον άσσο της εθνικής Αυστρίας Αλάμπα και τον Δανό αμυντικό Αγκερ.

Αρκετοί αυτοί που θα λείπουν αλλά σίγουρα περισσότεροι αυτοί που θα πάνε στην Μέκκα του ποδοσφαίρου την Βραζιλία και θα μας καθηλώσουν το καλοκαίρι στους καναπέδες μας.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα