Άσπα Τσίνα για Κούκα: «Μίλησε για ήθος. Λαϊκισμός και ήθος δεν πάνε μαζί»

10:51 8/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Τους λόγους για τους οποίους δήλωσε συμμετοχή στο Fame Story αλλά και για την περίφημη κόντρα της με την Κατερίνα Κούκα μίλησε η Άσπα Τσίνα.

«Δήλωσα συμμετοχή γιατί όλα αυτά που συνάντησα εκεί, δεν θα τα μάθαινα αλλιώς. Μην ξεχνάς ότι μεγάλωσα στην επαρχία προφυλαγμένη από αυτούς τους κινδύνους, σε ένα περιβάλλον

πιο αργό. Δεν μπορούσα να φανταστώ όχι γιατί είμαι βλαξ, αλλά γιατί δεν είχα την εμπειρία. Και πλέον δεν έχω κι απωθημένα γιατί το έκανα και δεν μου ταίριαξε».

Όλοι ωστόσο θυμούνται την live συζήτηση της Άσπας με την Κατερίνα Κούκα αλλά και όλα όσα είπαν η μια στην άλλη.

«Δεν υπήρχε λόγος να ξαναμιλήσω με την Κατερίνα Κούκα, ούτε και έτυχε. Δεν έχω κάτι με την γυναίκα, τον εαυτό της εξέφραζε με αυτά που είπε. Για μένα έκανε απλώς ένα λάθος τότε. Μίλησε για ήθος, χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις που ήταν λαϊκισμός. Λαϊκισμός και ήθος δεν πάνε μαζί. Το να με πιάσει να μου πει ''Ρε Άσπα ξέρεις αυτό κι αυτό'', ναι, το υφάκι τύπου ''Εγώ είμαι κάτι σπουδαίο κι έχω δύναμη στα χέρια μου και αν δεν με ακούσεις…'', αυτή η άσκηση εξουσίας δηλαδή, δεν μπορώ».

«Η κυρία Κούκα έχει μια συγκεκριμένη αισθητική. Μερικές φορές οι άνθρωποι που μπαίνουν στη διαδικασία να μας συμβουλέψουν, πρέπει πριν να σκεφτούν αν θέλουμε να γίνουμε άνθρωποι όπως αυτό που οι ίδιοι πρεσβεύουν, της ίδιας αισθητικής. Έτσι όπως λέχθηκαν τα πράγματα, δεν το δέχομαι, όχι λόγω εγωισμού, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν υποτάσσονται σε ένα σύστημα που δεν τους εκφράζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα