Απόψε η συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς στο Terra Vibe στα πλαίσια του Rockwave Festival – «Θα είναι το καλύτερο σόου του 2015»

Το Σάββατο 20 Ιουνίου έφτασε και είναι η ώρα του Ρόμπι Γουίλιαμς να ξετρελάνει το ελληνικό κοινό στη σκηνή του TerraVibe Park! Ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής και τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές των ημερών μας, προσγειώνεται στη χώρα μας και υπόσχεται να δώσει ένα φοβερό σόου στα πλαίσια του Rockwave Festival που φέτος κλείνει τα 20

του χρόνια!

Τον προηγούμενο Φεβρουάριο ο Ρόμπι Γουίλιαμς έγινε σαράντα ετών, γιορτάζοντας παράλληλα 23 χρόνια μουσικής και δισκογραφικής παρουσίας. Ξεχώρισε πολύ γρήγορα σα μέλος των Take That με τα φώτα να πέφτουν πάνω στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο του. O Robbie δεν άργησε να ακολουθήσει μια υπερεπιτυχημένη solo καριέρα, κυκλοφορώντας το 1997 τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο Life thru a Lens!

H μουσική βιομηχανία βρήκε στο πρόσωπο του 23χρονου τότε Robbie τον νέο της star! Tα χρόνια που ακολούθησαν ο Ρόμπι Γουίλιαμς έγινε συλλέκτης βραβείων και κάτοχος πολλών ρεκόρ, ως ο πιο επιτυχημένος μουσικός καλλιτέχνης της Μεγάλης Βρετανίας.

O Γουίλιαμς έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους στην σόλο καριέρα του και έχει κερδίσει τα περισσότερα Brit Awards από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην ιστορία, μετρώντας ήδη 17. Έξι από τους δίσκους του Robbie φιγουράρουν στη λίστα με τα πιο δημοφιλή albums του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ κρατά το ρεκόρ με τα περισσότερα εισιτήρια που έχουν πωληθεί σε μια μέρα: 1.6 εκατομμύρια το 2006.

Αυτή η επιτυχία του σε συνδυασμό με τις συναυλίες που έδωσε το 2003 στο Knebworth και συγκέντρωσαν 375.000 κόσμου επιβεβαιώνουν το status του Robbie σαν ένας από τους πιο σπουδαίους performer της μουσικής ιστορίας.

Ο Ιγκυ Ποπ, ο Στινγκ, οι Αρ Ι Εμ, οι Μπλακ Σάμπαθ, οι Μετάλλικα, οι Κιουρ, οι Γκανς εντ Ρόουζες, ο Μάνου Τσάο, οι Μπλερ, ο Μόμπι, οι Πυξ Λαξ, οι Τρύπες, Τα Ξύλινα Σπαθιά, είναι μόνο κάποια από τα κορυφαία ονόματα και συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής που φιλοξένησε το Rockwave Festival όλα αυτά τα χρόνια, χαρίζοντας μοναδικές μουσικές εμπειρίες στους φίλους του.

Και απόψε το καταπράσινο Τέρρα Βάιμπ, υποδέχεται ένα από τα λαμπρότερα και δημοφιλέστερα ονόματα του διεθνούς στερεώματος της ποπ. Ο διευθυντής παραγωγής της Ντίντι Μιούζικ διοργανώτριας εταιρείας του Φεστιβάλ, υποσχέθηκε ότι η συναυλία θα είναι το καλύτερο σόου του 2015. Πρωταγωνιστής της βραδιάς ο Ρόμπι Γουίλιαμς και μαζί του η Ολλανδέζα Σάρον Κόβακς, οι Ex-Girlfriend's Perfume και οι Inconsistencies.

Μη λείψει κανείς!

The post Απόψε η συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς στο Terra Vibe στα πλαίσια του Rockwave Festival – «Θα είναι το καλύτερο σόου του 2015» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα