Απομακρύνεται ο Χάινς από Ολυμπιακό – Αρνήθηκε την οψιόν ανανέωσης

Ο Κάιλ Χάινς γνωστοποίησε στον Ολυμπιακό, μέσω του μάνατζέρ του, Μίσκο Ρασνάτοβιτς, ότι δεν προτίθεται να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του για τρίτο χρόνο, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό αρνητικός στην επέκταση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους», τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος αμειβόταν μέχρι πρότινος με 300.000 ευρώ, θα λάμβανε 400.000 για τον τρίτο χρόνο, εφόσον ανανέωνε μέσω της οψιόν,

κάτι που φυσικά δεν έγινε αποδεκτό από την πλευρά του.

Έτσι, ο εκπρόσωπός του, Μίσκο Ρασνάτοβιτς, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι γνωστοποίησε στον σύλλογο του Πειραιά την άρνηση του παίκτη να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης για τρίτο χρόνο.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο Χάινς, όσο και ο Ρασνάτοβιτς, δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα σχετικά με την κατά πολύ βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού στον Αμερικανό, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Οι ενδείξεις πάντως, λενε οτι όταν ένας μάνατζερ απο τόσο νωρίς εκδηλώνεις τις προθέσεις του (η απόφαση για την μη χρήση του τρίτου χρόνου του συμβολαίου του) δείχνει ότι ο 27χρονος φόργουορντ έχει πάρει τις αποφάσεις του, και μάλλον δεν φαίνεται να είναι τόσο θετικές για τους Πειραιώτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα