Απολογούνται οι απαγωγείς του Καραμολέγκου – Ακόμη τρία άτομα αναζητούν οι Αρχές

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθούν σήμερα για να απολογηθούν οι δύο από τους απαγωγείς του επιχειρηματία, Μανώλη Καραμολέγκου. Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται όλες οι ενέργειες των δραστών - βήμα προς βήμα - με σκοπό να αναζητήσουν άλλα τρία άτομα.

Μάλιστα, οι αποκαλύψεις καταφθάνουν βροχή στους αρμόδιους για την απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία. Ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες οι δράστες κράτησαν το θύμα περίπου τρεις ώρες στο πορτπαγκάζ του αυτοκινήτου τους. Στην προσπάθειά του να αποδράσει τραβούσε καλώδια από μέσα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανοίξει το πορτ-παγκάζ.

Οι

απαγωγείς οδηγήθηκαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης στον εισαγγελέα και εναντίον τους ασκήθηκαν διώξεις -οι περισσότερες κακουργηματικού χαρακτήρα- για αρπαγή κατά συναυτουργία, ληστεία κατά συναυτουργία (σ.σ. για την κλοπή του ταξί), διακεκριμένη περίπτωση κλοπής (σ.σ. για το αυτοκίνητο του επιχειρηματία), επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και παράνομη οπλοφορία (σ.σ. για το τοκάρεφ και τη χειροβομβίδα που είχε επάνω του ο απαγωγέας που παραδόθηκε).

Κατά πληροφορίες, οι συλληφθέντες, που δεν είχαν δικηγόρο, δεν απάντησαν στις ερωτήσεις ούτε του εισαγγελέα ούτε του ανακριτή στον οποίο οδηγήθηκαν στη συνέχεια και από τον οποίο ζήτησαν μόνο και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Στους δύο Μολδαβούς συλληφθέντες για την απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία ασκήθηκε βαριά ποινική δίωξη για αρπαγή, ληστεία, διακεκριμένες κλοπές, σωματικές βλάβες και παράνομη οπλοφορία.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα