Αποκλειστικό: Συνελήφθη ο παιδόφιλος που παράγγελνε βιασμούς παιδιών στο ίντερνετ

Στα χέρια των αστυνομικών του Λονδίνου βρίσκεται επιτέλους ο παιδόφιλος που παράγγελνε και παρακολουθούσε βιασμούς παιδιών μέχρι εφτά ετών σε ζωντανή μετάδοση από τον υπολογιστή του.

Γράφει η Ελένη Λαζάρου

Ο 60χρονος που ήταν στέλεχος σε ναυτιλιακή εταιρία με έδρα την Βουλιαγμένη είχε έρθει στην Ελλάδα και έμεινε 18 μήνες για να καλύψει τα ίχνη του και να ικανοποιεί εκ του ασφαλούς το διεστραμμένο πάθος του, αφού έστελνε τα χρήματα που έπαιρνε on line στις Φιλιππίνες. Εκεί τα λεφτά τα έπαιρνε ένας 26χρονος Φιλιππινέζος προαγωγός που βίαζε τα παιδιά μπροστά στην κάμερα έτσι ώστε ο παιδόφιλος να παρακολουθεί το φρικτό θέαμα από την οθόνη του υπολογιστή του.

Λίγα 24ωρα πριν πιαστεί στα δίχτυα της ελληνικής αστυνομίας ο παιδόφιλος που είναι Άγγλος υπήκοος το έσκασε από την χώρα μας και επέστρεψε στην χώρα του, όπου διατηρεί ένα μεγάλο ξενοδοχείο ενώ η εύπορη οικογένειά του έχει άλλα 12 ξενοδοχεία. Η Ελληνική αστυνομία έστειλε αμέσως σήμα στην Αγγλική αστυνομία και η υπηρεσία του Λονδίνου, που είναι από τις πιο ευαίσθητες σε θέματα παιδοφιλίας, τον εντόπισε σε προάστιο της πόλης και τον συνέλαβε.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ο 60χρονος θεωρείται από τους πιο σκληρούς παιδόφιλους και αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης. Ήδη αστυνομικοί της Scotland Yard πήραν από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όλα τα βίντεο με τους βιασμούς και ψάχνουν να βρουν τί απέγιναν τα παιδιά θύματα των βιασμών για να διαπιστώσουν αν είναι ζωντανά ή αν βρίσκονται ακόμα στα χέρια αδίστακτων κυκλωμάτων.

Μάλιστα οι αστυνομικοί αναζητούν και δύο ανήλικα παιδιά που έχει ο παιδόφιλος 9 και 11 ετών προκειμένου να εξεταστούν από γιατρούς και να διαπιστωθεί αν ο 60χρονος είχε ικανοποιήσει τις ανώμαλες ορέξεις του ακόμη και στα ίδια του τα παιδιά. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει και όσοι είχαν επαφές με τον παιδόφιλο στην Ελλάδα. Από τους συναδέλφους μέχρι τους γείτονές του καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να αντλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για την δράση του στην Ελλάδα.

Το χρονικό των βιασμών

Στους 18 μήνες που έμεινε στην Ελλάδα ο 60χρονος παιδόφιλος είχε κάνει τουλάχιστον 284 παραγγελίες θέασης live βιασμών παιδιών, βρεφών λίγων μηνών έως παιδάκια 7 ετών, τα οποία θεωρούσε «ηλικιωμένα» για τα γούστα του.

Για να ικανοποιήσει την διαστροφή του πλήρωνε αδρά. Η ταρίφα διαμορφωνόταν ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Ξεκινούσε από 1.500 ευρώ για τα μεγαλύτερα παιδιά και έφτανε μέχρι τις 10.000 ευρώ για τα βρέφη. Ο 60χρονος δεν πλήρωνε μόνο για να βλέπει τους βιασμούς, αλλά στην επικοινωνία του με τον συνεργό του διερευνούσε την δυνατότητα να βιάσει ο ίδιος τα παιδιά.

Μάλιστα τους βιασμούς αυτούς ο αδίστακτος παιδόφιλος τους εμπορευόταν. Δηλαδή τους έκανε share σε άλλους παιδόφιλους σε όλο τον κόσμο -επί χρήμασι -και όλοι μαζί τους παρακολουθούσαν από τις οθόνες των υπολογιστών τους. Έτσι ο 60χρονος έβγαζε πολλαπλάσια χρήματα από αυτά που έδινε και με αυτόν τον τρόπο χρηματοδοτούσε το αποτρόπαιο εγχείρημα.

Η αποκάλυψη της δράσης του 60χρονου από την διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος που θεωρείται Leader στην Ευρώπη στον τομέα του σχεδιασμού καινοτόμων δράσεων κατά της παιδικής πορνογραφίας, συγκλόνισε την Interpol αφού ο παιδόφιλος θεωρείται από τους πιο σκληρούς του είδους του που έχουν συλληφθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

The post Αποκλειστικό: Συνελήφθη ο παιδόφιλος που παράγγελνε βιασμούς παιδιών στο ίντερνετ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα