Αποκλειστικό: Λοβέρδος – Αηδόνης υπερψηφίζουν το πολυνομοσχέδιο

Δύο ακόμη βουλευτές προστίθενται την τελευταία στιγμή σε εκείνους που τελικά πείθονται να υπερψηφίσουν τα επίμαχα νομοσχέδια και τις ρυθμίσεις για το γάλα και τα φάρμακα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ευγενίδης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Koolnews πρόκειται για τον πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», Ανδρέα Λοβέρδο καθώς και τον βουλευτή Χρήστο Αηδόνη.

Και οι δύο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας εφόσον απορρίφθηκε η διάταξη για τα ταξί, υπάρχει η βελτιωμένη πρόταση για το γάλα και η ρύθμιση για τα φάρμακα μένει ως έχει, φέρονται διατεθειμένοι να υπερψηφίσουν τελικά το πολυνομοσχέδιο. Μάλιστα για το θέμα ο κ. Λοβέρδος είχε νωρίτερα και τηλεφωνική επικοινωνία με υψηλόβαθμο κυβερνητικό παράγοντα στον οποίο εξέθεσε και τις προθέσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα