Αποκάλυψη-σοκ! Η αρραβωνιαστικιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι λεσβία

Δεν του έφταναν τα προβλήματα με την στέρηση των πολιτικών δικαιώματων, ένα νέο σκάνδαλο έκανε την εμφάνιση του προκειμένου να ταράξει την ζωή του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 77χρονος Καβαλιέρε που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε την κατά 50 χρόνια νεότερη Φραντσέσκα Πασκάλε, το έκανε για τα μάτια του κόσμου, μιας και όπως δήλωσε φίλη της, η Φραντσέσκα είναι λεσβία.

Η βουλγαρικής καταγωγής ηθοποιός Μισέλ Μπονέφ δήλωσε πως «Η Φραντσέσκα είναι ένα φιλόδοξο κορίτσι και θέλει να τα καταφέρει. Δεν έχει κανέναν δισταγμό. Προέρχεται από μια φτωχή γειτονιά της Νάπολης και έχει φιλοδοξίες. Θέλει να γίνει η σύντροφος του Μπερλουσκόνι, θέλει να τον παντρευτεί και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να το πετύχει».

Η 42χρονη Μπονέφ που υποστηρίζει ότι με την Πασκάλε δεν την συνδέει μόνο μια απλή φιλία αλλά... και κάτι παραπάνω, δήλωσε πως δεν είναι ερωτευμένη με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αφού η ίδια δεν έχει πάει ποτέ με άντρα κάτι που υπονοεί ότι η ίδια είχε ερωτική σχέση μαζί της. Μάλιστα η ηθοποιός είχε γράψει στο μπλογκ της, ότι το ειδύλλιο με τον Σίλβιο είναι «μεγάλη απάτη, γιατί η Φραντσέσκα είναι λεσβία και εγώ υπήρξα κάτι παραπάνω από φίλη της», κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι η Μπονέφ είχε ερωτική σχέση μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι.

«Στην Φραντσέσκα αρέσουν τα κορίτσια και για τον Σίλβιο είναι βολικό επειδή έχει τόσες φίλες που δεν θέλει να εγκαταλείψει. Από όταν ήρθε η Φραντσέσκα τίποτα δεν άλλαξε. Τα πάρτι συνεχίζονται. Τα κορίτσια επίσης», δήλωσε η 42χρονη και εξηγεί: «Ο Σίλβιο αποφάσισε να ανακοινώσει τον αρραβώνα του με την Φραντσέσκα μόνο και μόνο για να συνεχίζει να διασκεδάσει με την ίδια και τις φίλες της και να μην δέχεται την κριτική της κοινής γνώμης».

Όπως ήταν αναμενόμενο η Φραντσέσκα Πασκάλε διέψευσε κατηγορηματικά όλες τις δηλώσεις της Μισέλ Μπονέφ ως συκοφαντικές και τώρα το μόνο που μένει είναι να υποβληθεί σε μήνυση.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα