Αποκάλυψη: Η Χριστίνα το είχε ξανασκάσει με τον 23χρονο Αλβανό!

12:55 3/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Αποκαλυπτικά στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το «ειδύλλιο» που είχε με τον 23χρονο Μαριόν Αγιάζι, η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα για να πάει να τον βρει στην Καβάλα.

Σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας η Χριστίνα προ διετίας όταν ήταν δηλαδή ήταν ακόμη 11, είχε ξαναβρεθεί με τον Μαριόν και πέρασαν μαζί ένα Σαββατοκύριακο σε σπίτι φίλης της. Μάλιστα για να δικαιολογήσει

την απουσία της στους δικούς της,ε ίχε πει τότε στην γιαγιά της πως θα κοιμόταν σε μία φίλη της.

Η γιαγιά της τελικά σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso κατάλαβε τι γινόταν αλλά δεν προχώρησε σε καμμία καταγγελία. Ο λόγος είναι πως η μικρή της υποσχέθηκε πως δεν θα το ξαναέκανε.

Τότε ήταν που ο Μαριόν Αγιάζι συνελήθη για κατοχή μικροποσότητας κάναβης και απελάθηκε καθώς είχε εισέλθει παράνομα στην χώρα. Ωστόσο ξανα-ήρθε στην Ελλάδα και συνέχισε το φλερτ με την Χριστίνα μέσω Facebook.

Το πρωί της Δευτέρας, ο 23χρονος Αλβανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καβάλας, όπου δήλωσε ότι είναι ερωτευμένος με τη 13χρονη και θέλει να ζήσει για πάντα μαζί της. Η μικρή Χριστίνα από την πλευρά της κρατάει το στόμα της κλειστό λέγοντας πως ό,τι έκανε το έκανε με την θέλησή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα