Αποχωρεί ο Σωτηρακόπουλος από το Novasport Fm!

Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με το σταθμό κι ένας από τους κορυφαίους σπορτκάστερ της χώρας αποφάσισε να αποχωρήσει από τη μετοχική σύνθεση και να αποστασιοποιηθεί.

Η άρνησή του να συμμετάσχει στη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αποτέλεσε την αρχή για την εθελούσια έξοδό του από τα του σταθμού. Εδώ και καιρό υπήρχε μια σύγκρουση απόψεων μεταξύ του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και του έτερου ισχυρού άντρα του Novasport, του κου Δήμα. Οι επιλογές

του δεύτερου σε συνεργάτες και πρόσωπα που απαρτίζουν το δυναμικό του σταθμού έβρισκαν αντίθετο κι ετερόγνωμο το Σωτηρακόπουλο.

Επιπλέον, η τακτική να προσλαμβάνονται νέοι εργαζόμενοι την ώρα που οι παλαιοί ήταν απλήρωτοι είχε ενοχλήσει το δημοφιλή δημοσιογράφο που αποφάσισε μετά από τόσα χρόνια να γράψει τους τίτλους τέλους στη σχέση του με τον πάλαι ποτέ κορυφαίο αθλητικό σταθμό της χώρας.

Η αποχώρηση του ανέπτυξε φήμες συνεργασίας με τον όμιλο Μπόμπολα για τον αθλητικό σταθμό Σέντρα 103.3. Όπως και να 'χει αυτή η εξέλιξη θα σημάνει αλλαγές στο χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ.

Keywords
Αναζητήσεις
nova sport fm
Τυχαία Θέματα