Από την Μελέτη στην Φουρέιρα: Ελληνίδες με τα μπικίνι τους κάτω από τον ήλιο [Μέρος β’]

Κι αν νομίζατε ότι δεν θα έχει συνέχεια… κάνατε λάθος. Τη λίστα με τις επώνυμες που αναστατώνουν τις παραλίες έρχονται να ενισχύσουν άλλες επτά σέξι κυρίες!

«Τα αγαθά κόποις κτώνται», λέει η λαϊκή ρήση και στην περίπτωση της Ελεονώρας Μελέτη ταιριάζει ιδανικά. Η παρουσιάστρια χειμώνα καλοκαίρι επιδίδεται σε σερφ και στα θαλάσσια αθλήματα επιθυμώντας να κρατήσει σε άψογη κατάσταση τη φόρμα της. Κάτι που φαίνεται από τους κοιλιακούς και το σμιλευμένο της σώμα που τρελαίνει τα αρσενικά και την κάνει να φιγουράρει στη λίστα με τις πιο σέξι Ελληνίδες. [Διαβάστε ΕΔΩ το πρώτο μέρος].

Η γυμναστική όσο και η υγιεινή διατροφή είναι τα «όπλα» της Χριστίνας Αλούπη για την εντυπωσιακή της εικόνα. Η ηθοποιός που δοκιμάζει την τύχη της στη μέκκα του κινηματογράφου, δεν λέει «όχι» σε γλυκές ατασθαλίες, όπως τη σοκολάτα, χωρίς όμως να ξεπερνά τα όρια. Κι επειδή κάθε fit θηλυκό έχει και τα μυστικά του, έτσι και η ξανθιά καλλονή έχει αποκαλύψει ότι καθημερινά πίνει χυμό καρύδας. Και μάλλον αποδίδει το κόλπο!

Είναι αυτό που λέμε «ατελείωτη» αφού έχει ύψος 1.86 και αναλογίες που το 2010 της χάρισαν το στέμμα της Σταρ Ελλάς. Η 23χρονη παρουσιάστρια έχει στο DNA της τον αθλητισμό, με μπαμπά πρώην καλαθοσφαιριστή και μετάλλια καλλιτεχνικού πατινάζ. Γνωρίζοντας τις αρχές της σωστής διατροφής, προσπαθεί να ακολουθεί ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο και πρόγραμμα γυμναστικής. Με αδυναμία στο χορό και στο μπαλέτο, έχει παραδεχτεί ότι τον τελευταίο καιρό έχει «κολλήσει» με τα θαλάσσια σπορ και συγκεκριμένα με το σερφ. Σε κάθε της εμφάνιση, μάλιστα, στις πλαζ δεν αποχωρίζεται η σανίδα της και φυσικά τον έτερον ήμισυ, Γιώργο Σαμπάνη.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Χριστίνα Αλούπη Σίσσυ Φειδά Ελένη Φουρέϊρα Βίκυ Καγιά Ελεονώρα Μελέτη Ειρήνη Παπαδοπούλου Άννα Πρέλεβιτς

Από τα μοντέλα που μεσουράνησαν στα catwalks, Ελλάδας και εξωτερικού, η Βίκυ Καγιά ξέρει καλά τι θα πει πειθαρχία. Από τα 14 της, που ξεκίνησε το μόντελινγκ, δεν είχε ποτέ αυξομειώσεις βάρους ενώ παραδέχεται ότι δεν στερείται τίποτα. Με αρχή το «παν μέτρον άριστον» και ατού το ότι μαγειρεύει καθημερινά, η 35χρονη παρουσιάστρια καταφέρνει να διατηρεί μία από τις πιο «στεγνές» σιλουέτες που δεν περνούν απαρατήρητες

Με το που ακούς το όνομά της, σου έρχονται στο μυαλό six packs! Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ενδεχομένως είναι το πιο καυτό κορμί που κυκλοφορεί στις ελληνικές παραλίες. Η 26χρονη τραγουδίστρια και σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη δηλώνει πώς κάνει σωστούς συνδυασμούς, αποφεύγει τις σάλτσες και προτιμά το άπαχο κοτόπουλο με σαλάτα χωρίς άλλα συνοδευτικά. Βέβαια η διατροφή συνοδεύεται και με σκληρή γυμναστική, όπως βάρη και TRX, που απολαμβάνει ανεβάζοντας στο instagram φωτογραφίες της. Τον τελευταίο καιρό δείχνει αδυναμία στα θαλάσσια αθλήματα και στις ρακέτες χαρίζοντας στους υπόλοιπους λουόμενους… οφθαλμόλουτρο.

Με κολύμπι και ρακέτες φαίνεται πώς διατηρεί κορμί-λαμπάδα η γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, Σίσσυ Φειδά. Όπως έχει δηλώσει καταναλώνει μεγάλες ποσότητες φρούτων και λαχανικών ενώ πίνει τουλάχιστον δύο λίτρα νερό την ημέρα. Σε συνδυασμό με την τακτική άσκηση και υπό τις οδηγίες του personal trainer, η 39χρονη πρώην παρουσιάστρια μπορεί να φορά άνετα «σούπερ τόσο δα μπικίνι» στην Ψαρού κάνοντας και τον σύντροφό της, Γιώργο Ανδρίτσο, υπερήφανο!

«40 βαθμοί… λιώνει το κορμί» τραγουδάει η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και είπε κι αυτή να τραβήξει προς παραλία.. πλευρά. Με εντυπωσιακά μαγιό, και έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Σαμαρά, ανέδειξε για μία ακόμα φορά το καλλίγραμμο σώμα της κόβοντας την ανάσα των Κρητικών. Η γνωστή ποπ σταρ, που ζυγίζει 51 κιλά και έχει ύψος 1.70, παρά το ότι αγαπά το καλό φαγητό, προσέχει πολύ τη διατροφή της και ιδιαίτερα την ποσότητα. Κι από γυμναστική; Στίβος, χορός και ασκήσεις ενδυνάμωσης, αποτελούν το τρίπτυχο επιτυχίας.

The post Από την Μελέτη στην Φουρέιρα: Ελληνίδες με τα μπικίνι τους κάτω από τον ήλιο [Μέρος β’] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα