Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Πήγε σε οίκο ανοχής και του εμφανίστηκε η αδερφή του

Ένα απίστευτο και συνάμα τραγικό περιστατικό συνέβη στην Πάτρα, με έναν νεαρό ο οποίος θέλησε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ανάγκες σε έναν οίκο ανοχής.

Όπως δημοσιεύει το dete.gr, ο νεαρός πήγε στην Κυλλήνη, από την Αθήνα, σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, προκειμένου να επισκευάσει ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες πλοίων. Στον γυρισμό μαζί με τους συναδέλφους τους αποφάσισαν να κάνουν μία στάση

στην Πάτρα.

Μπαίνοντας στον οίκο ανοχής, ο νεαρός ζήτησε να δει την κοπέλα που θα τον «εξυπηρετούσε», ωστόσο τον περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη. Η κοπέλα που του εμφανίστηκε ήταν η αδελφή του. Μετά το αρχικό σοκ, ακολούθησε η οργή και ο νεαρός άνδρας της επιτέθηκε και παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του να τον συγκρατήσουν, άρχισε να την χτυπά επανειλημμένα.

Τελικά η κοπέλα σώθηκε από τα χέρια του ωρυόμενου αδερφού γεμάτη αίματα και κλαίγοντας παραδέχθηκε πως αναγκάστηκε να γίνει ιερόδουλη γιατί δεν είχε χρήματα να ζήσει. Είχε μείνει χωρίς δουλειά στην πόλη και δεν μπορούσε να καλύψει τα έξοδά της. Κατηγόρησε δε τον ίδιο και την οικογένειά της λέγοντας πως δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για το εάν τα έβγαζε πέρα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα