Απίστευτο περιστατικό σε πτήση της Aegean: Ισραηλινοί έκαναν… χαμό επειδή θεώρησαν επιβάτες τρομοκράτες

18:15 5/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην πτήση A3 928 της Aegean Airlines που απογειωνόταν από την Αθήνα με προορισμό το Τελ Αβίβ.

Η πτήση που πραγματοποίησε το δρομολόγιο το βράδυ της Κυριακής καθυστέρησε εξαιτίας ενός επεισοδίου μεταξύ επιβατών.

Ισραηλινοί επιβάτες, κατηγορούσαν άλλους δυο επιβάτες τους οποίους κατονόμασαν ως Παλαιστίνιους ότι μπορεί να είναι τρομοκράτες και αρνήθηκαν να καθίσουν

στις θέσεις τους, αν δεν απομακρύνονταν από το αεροσκάφος.

Το πλήρωμα της πτήσης, αν και αντιλήφθηκε την αναστάτωση, άργησε να καταλάβει το λόγο για τον οποίο είχαν ανάψει τα αίματα. Συνέχισε τις ετοιμασίες, την ώρα που οι δυο επιβάτες από την ανατολική Ιερουσαλήμ, δέχονταν βροχή τις κατηγορίες περί τρομοκρατίας.

Τελικά οι δύο επιβάτες απομακρύνθηκαν, ωστόσο οι απαιτήσεις των Ισραηλινών δεν σταμάτησαν εκεί αφού επέμειναν να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος και στις αποσκευές τους.

Τα χαρτιά των δυο επιβατών που θεώρησαν οι Ισραηλινοί πως είναι τρομοκράτες ελέγχθηκαν, βρέθηκαν εντάξει, όμως μια μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων αντέδρασε, παρά το γεγονός πως δόθηκαν διαβεβαιώσεις από το πλήρωμα, και απαιτήθηκε η απομάκρυνση των δυο «τρομοκρατών». Τελικά στους δυο επιβάτες προσφέρθηκε κατάλυμα σε ξενοδοχείο για το βράδυ και εισιτήριο για πτήση προς Τελ Αβίβ την επόμενη μέρα.

Εκπρόσωπος της Aegean είπε στον Independent, πως η ίδια προσφορά έγινε σε οποιονδήποτε επιβάτη δεν ένιωθε την ασφάλεια να ταξιδέψει με τη συγκεκριμένη πτήση, χωρίς όμως το δωρεάν εισιτήριο της επόμενης μέρας. «Το επεισόδιο, που είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η πτήση για περίπου δυο ώρες, είναι ένα ατυχές γεγονός. Είναι όμως ευτυχές, το ότι οι δυο Παλαιστίνιοι, δέχτηκαν να συνεργαστούν και να πετάξουν με άλλη πτήση, την επόμενη μέρα».

Αναλυτικά η Aegean αναφέρει σε ανακοίνωση της:

Σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων η AEGEAN ενημερώνει ότι στην προγραμματισμένη πτήση Α3 928 από Αθήνα προς Τελ Αβίβ, στις 3 Ιανουαρίου 2016, εκφράστηκε από αριθμό Ισραηλινών επιβατών ανησυχία και έντονη διαμαρτυρία για δύο Ισραηλινούς συνεπιβάτες τους. Η εταιρεία προέβη σε επιπλέον έλεγχο από τον οποίο, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν εντοπίστηκε κάποιο ζήτημα.

Πρόκειται για ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό, το οποίο έληξε σύντομα χάρη στη συνεργασία και τη συναινετική διάθεση των δύο επιβατών, στους οποίους προσφέρθηκε η δυνατότητα να ταξιδέψουν με επόμενη πτήση, τα έξοδα της οποίας μαζί με τη διαμονή καλύφθηκαν από την εταιρεία.

Η AEGEAN λυπάται για το δυσάρεστο περιστατικό που δεν εκφράζει την εταιρεία και ευχαριστεί τους δύο Ισραηλινούς επιβάτες για την κατανόηση και συνεργασία τους.

The post Απίστευτο περιστατικό σε πτήση της Aegean: Ισραηλινοί έκαναν… χαμό επειδή θεώρησαν επιβάτες τρομοκράτες appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα