Απίστευτο κατρακύλισμα 300 μέτρων σε πλαγιά βουνού για σκιέρ [βίντεο]

Τα extreme sports πέρα από μια κάποια εμπειρία που απαιτούν, δεδομένου ότι ξεκινάς με πολύ απλές καταστάσεις για να κάνεις κάτι πραγματικά extreme, χρειάζονται και μια σειρά από άλλα στοιχεία. Τύχη να μην πάθεις κανέναν γερό τραυματισμό, γερό στομάχι και απόλυτη ετοιμότητα.

Το σκι για παράδειγμα χρειάζεται όλα τα παραπάνω, αλλά και να μην το κάνεις μόνος σου, να μην υποκύψεις στον φόβο που αναμφίβολα θα υπάρχει. Ιδίως αν το έχεις

πάρει απόφαση να μην πας σε μια πίστα που έχει μια μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά είσαι τόσο ριψοκίνδυνος που θες να πας στην πλαγιά ενός βουνού και να δοκιμάσεις τις αντοχές σου, τα όρια του εαυτού σου.

Μια γυναίκα το επιχείρησε σε ένα βουνό της Αλάσκας και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Δεν μιλάμε βέβαια για κάποια τυχαία, αλλά για την Έιντζελ Κόλινσον, τη Γυναίκα Σκιέρ της Χρονιάς.

Η Έιντζελ χρειάστηκε μπόλικη τύχη όταν έχασε την ισορροπία της και κουτρουβάλησε γύρω στα 300 μέτρα στην πλαγιά του βουνού, αφού θα μπορούσε κάλλιστα με τη φόρα της να ξεφύγει και να σκάσει πάνω σε κάποιο δέντρο ή και σε χαράδρα. Όχι εκείνη όμως. Δείτε το εντυπωσιακό της σλάλομ. Κι ας ήταν οριζοντιωμένη.

The post Απίστευτο κατρακύλισμα 300 μέτρων σε πλαγιά βουνού για σκιέρ [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα