Απίστευτη πρόκληση από το Unfollow- Παρουσιάζει Σαμαρά, Βενιζέλο, Βορίδη, Δένδια ως Ναζί

Με ένα άκρως προκλητικό εξώφυλλο κυκλοφορεί το περιοδικό Unfollow, παρουσιάζοντας τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Μάκη Βορίδη και τον Νίκο Δένδια ως ναζί.

Το περιοδικό κατηγορεί ανοιχτά την κυβέρνηση ότι είναι συνένοχη στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής

και στο εξώφυλλο παρουσιάζσει τους τέσσερις πολιτικούς άνδρες ντυμένους με ναζιστική στολή και φόντο το έμβλημα του ακροδεξιού κόμματος σε λευκό κύκλο και κόκκινο χρώμα στη θέση της σβάστικας. Στον τίτλο κάτω από τη γραφιστική σύνθεση το Unfollow διερωτάται: «Αυτά τα χέρια είναι καθαρά;» αναφερόμενο στην διαβόητη πια ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου στο Γουδή, όταν χαιρέτισε ναζιστικά.

Το κύριο άρθρο του περιοδικού φέρει τον τίτλο «Ένοχη είναι η κυβέρνηση, όχι μόνο η Χρυσή Αυγή» και αναφέρεται πως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «έστρωσαν τον δρόμο του φασισμού», ενώ σε άλλο άρθρο γίνεται λόγος για «Χρυσαυγίτικο συνδικαλισμό» στη Ζώνη του Περάματος και πληρωμή 580.000 ευρώ από τους εργολάβους στον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Mάλιστα το περιοδικό μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έγραψε και μια κρητική μαντινάδα για τον Αντώνη Σαμαρά και το ταξίδι του στις ΗΠΑ όπου καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή:

Σαν ήλιος ξαναβγήκες φωτεινός τς Αμερικής τ' αλώνι κι έλαμψες κι ήρθες antifa και σ' αγαπάμε όλοι

UNFOLLOW (@unfollow_mag) October 1, 2013

Keywords
Τυχαία Θέματα