Απίστευτη γκάφα αμυντικού στην Τουρκία και γκολ για όσκαρ παρολίγον ατυχίας [βίντεο]

Βάζει σίγουρα υποψηφιότητα για τη γκάφα της χρονιάς, αυτό που έκανε ο Ολλανδός αμυντικός της Κασιμπάσα, Ράιαν Ντονγκ, με τη μπάλα να του παίζει βρώμικο παιχνίδι. Στον αγώνα πρωταθλήματος για την 6η αγωνιστική της τουρκικής λίγκας, η Κασιμπάσα έπαιζε με την Εσκισεχίρσπορ και λίγο πριν τη λήξη το παιχνίδι ήταν στο 0-1 με τη γηπεδούχο Κασιμπάσα να πιέζει για ισοφάριση.

Σε μια μακρυνή μπαλιά παίχτη της Εσκισεχίρσπορ, η μπάλα έδειχνε να βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Ντονγκ πεπεισμένος ότι η μπάλα θα βγει την άφησε και έτρεξε στο πλάγιο να πάρει άλλη για να εκτελέσει το αράουτ. Η μπάλα

όμως πήρε τέτοια φάλτσα που δεν πέρασε τη γραμμή, ο επιθετικός της φιλοξενούμενης έτρεξε την πρόλαβε, βγήκε από πλάγια ολομόναχος και την έστρωσε στον Ντιομανσί Καμαρά, ο οποίος ανενόχλητος ετοιμαζόταν να τη στείλει στα δίχτυα με τον γκολκίπερ σχεδόν εξουδετερωμένο.

Παρολίγο όμως κι αυτός να κάνει τι δκή του γκάφα, όχι βέβαια τέτοιας ολκής, αφού την ώρα που πήγε να σουτάρει γλίστρησε κι έπεσε. Τελικά με στάση καθίσματος και υπερένταση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του με 0-2. Δείτε στο 2 και 30 του βίντεο.

Απίστευτη γκάφα στο Κασίμπασα-Εσκίσεχιρσπορ! από texniti

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα