Απίστευτη ελληνική τηλεόραση – Κανέλλη σε Άδωνι: Κλάνεις μαλλί [βίντεο]

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν μεταξύ του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και της βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη οι οποίοι με αφορμή το θέμα των φαρμάκων και των φαρμακείων αντάλλαξαν φαρμακερές ατάκες.

Ο κ. Γεωργιάδης προκειμένου να αμυνθεί

στην επίθεση που δέχθηκε χρησιμοποίησε ιστορικά επιχειρήματα λέγοντας πως ο ίδιος δεν σκοτώνει κανέναν με τις διατάξεις που προωθούνται και δεν δέχεται κριτική από το ΚΚΕ που έχει άγαλμα του Στάλιν ο οποίος σκότωσε 30 εκατομμύρια ανθρώπους.

Η κυρία Κανέλλη απάντησε λέγοντας: «Όποιος δεν έχει επιχειρήματα για το σήμερα και είναι σημερινός φονιάς, χρησιμοποιεί την ιστορία, για να δικαιολογηθεί». «Έχετε πάρει την υγεία και θερίζετε σαν το χάρο. Εγώ δεν ζω στον Άρη που το έχεις βάψει μπλε, για να αισθάνεσαι καλά δεξιός», είπε.

Ο κ. Γεωργιάδης, από την πλευρά του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, απέρριψε τους ισχυρισμούς της, επισημαίνοντας: «Θα μας κάνετε και μάθημα ελεύθερου ανταγωνισμού από το ΚΚΕ και την Εκάλη; Να μου πείτε για τον Στάλιν και θα μας κάνετε και μαθήματα;». «Πέφτεις, κοιμάσαι, ξυπνάς, έναν Στάλιν έχεις στην πλάτη σου, στα σεντόνια σου, στο μαξιλάρι σου, στα σκέλια σου. Τζιζ βαβά, κλάνεις μαλλί», είπε η Λιάνα Κανέλλη.

«Μας έλεγαν να γίνουμε Αργεντινή, ο κ. Τσίπρας τη λέξη Αργεντινή σπίτι του την έχει απαγορεύσει, δεν τη λέει πια», είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Μετά μας είπαν να γίνουμε Βενεζουέλα και ξέρετε τι έβλεπα χθες στο BBC; Έβλεπα που σκοτώνονται στην Βενεζουέλα για ένα κ#λ@χαρτο. Έπαιζαν ξύλο για το ποιος θα πάρει το χαρτί υγείας .Αυτό ήθελε να μας κάνει ο Τσίπρας. Από αυτό γλιτώσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα