Απίστευτη δήλωση Σπίρτζη: «Δεν δώσαμε εμείς τα αεροδρόμια, αλλά διαφωνώ που… υπέγραψα»

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο που υπέγραψα. Συνεχίζω και διαφωνώ. Αλλά δεν είμαστε εμείς που δώσαμε τα αεροδρόμια στους Γερμανούς. Είναι όσοι έκαναν τον διαγωνισμό», δήλωσε για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων ο αρμόδιος υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης.

Μιλώντας στον RealFM, τόνισε πως τα αεροδρόμια έδωσαν στη γερμανική κοινοπραξία Fraport «όσοι έκαναν τον διαγωνισμό που έβαλαν τους συγκεκριμένους όρους».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο που υπέγραψα για την αποκρατικοποίηση των

αεροδρομίων. Συνεχίζω και διαφωνώ με τον τρόπο που έγινε η παραχώρηση των 14 αεροδρομίων. Είναι όμως μέσα στις δεσμεύσεις που έχει η χώρα. Κατορθώσαμε το τελευταίο διάστημα και διορθώσαμε πάρα πολλά από αυτά που υπήρχαν στις έτοιμες συμβάσεις που βρήκαμε», είπε ο υπουργός Μεταφορών, προσθέτοντας ότι «υπογράψαμε τη σύμβαση με πολύ πόνο».

Κληθείς μάλιστα να σχολιάσει την απόφαση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρου Γαλιατσάτου για δημοψήφισμα, ο κ. Σπίρτζης δεν δίστασε να πει: «Κάνει πολύ καλά. Εγώ στη θέση του θα έκανα χειρότερα. Είχε προβλεφθεί να παραδοθούν πιστοποιημένα τα αεροδρόμια και τα έργα που έπρεπε να γίνουν να τα πληρώσει το ελληνικό Δημόσιο».

The post Απίστευτη δήλωση Σπίρτζη: «Δεν δώσαμε εμείς τα αεροδρόμια, αλλά διαφωνώ που… υπέγραψα» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα