Απίστευτες καταγγελίες του Γιάννη Πανούση – «Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου»

Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο Γιάννης Πανούσης σοκάρει με τις καταγγελίες που κάνει. Ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάνει λόγο για πολιτικούς που έχουν σχέση με τρομοκράτες και απειλούν τη ζωή του, ενώ σημειώνει ότι τους ξέρει με τα ονόματά τους. Προσθέτει μάλιστα ότι «Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι».

Ο κ. Πανούσης κάνει λόγο για σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του μέσα από ένα βιωματικό πολιτικό θρίλερ που έγραψε, με σκηνές και γεγονότα που θυμίζουν αστυνομική περιπέτεια.

Στο συγκεκριμένο σχέδιο σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται πρωταγωνιστούν άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών αλλά και κυβερνητικά στελέχη της Αριστεράς.

Ο κ. Πανούσης μάλιστα θεωρεί ότι γνώστης της υπόθεσης ήταν και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ο οποίος ίσως και να τον απομάκρυνε απ’ τη θέση του για να τον προστατεύσει.

The post Απίστευτες καταγγελίες του Γιάννη Πανούση – «Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα