Αγγελόπουλοι: Καταφέραμε αυτό που παλέψαμε – Μπράβο στον Μπαρτζώκα!

«Τρελαμένοι» με την ομάδα τους! Αυτή ήταν η εικόνα των αδερφών Αγγελόπουλων, μετά την επική νίκη του Ολυμπιακού, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (τελικό σκορ 100-88), με την οποία και κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

«Συγχαρητήρια σε Μπαρτζώκα και παίκτες. Ήταν άθλος, είμαστε ευτυχισμένοι για την ομάδα, την Ελλάδα και για μας.

Πρέπει ο κόσμος να υποδεχθεί αυτή την ομάδα όπως της αξίζει» ήταν τα λόγια του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Στο ίδιο μήκος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ο οποίος τόνισε: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι, ήταν εκπληκτικό αυτό που πετύχαμε. Ήταν ένας απίστευτος τελικός».

«Το μυαλό μας μέχρι αύριο το βράδυ είναι στην υποδοχή που θα γίνει στην Αθήνα, γύρω στις 6:30 με 7 που θα φτάσουμε. Ζούμε τη στιγμή και είμαστε τρελαμένοι. Ωραία, πάμε καλά (σ.σ. για το 2ο σερί τίτλο), κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό και έγινε με το δικό μας τρόπο, όπως το θέλαμε, το ονειρευόμασταν και το αξίζαμε», τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Και πρόσθεσε: «Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός, ήταν απίστευτο αυτό που ζήσαμε, 5.000 κόσμος με αυτά τα προβλήματα, αυτή είναι η Ελλάδα, έτσι θα τα καταφέρουμε. Αυτοί που δεν μπόρεσαν να έρθουν εδώ σήμερα, μπορούν να έρθουν αύριο (σ.σ. στην υποδοχή)».

«Αυτό που παλεύαμε όλο το χρόνο έγινε. Δεν ήταν εύκολο. Όταν φτάσουμε με ηρεμία θα σκεφτούμε τις επόμενες μέρες. Σήμερα γυρίσαμε από το -17, ευτυχώς η διαφορά έγινε στο πρώτο δεκάλεπτο, μετά βάλαμε 90 πόντους σε 30 λεπτά, αυτό είναι δική σας ωραία δουλειά των δημοσιογράφων να το ξαναδείτε αν έχει γίνει στον τελικό.

Με το που μειώθηκε η διαφορά στη αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου, ήταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός σε όχι εύκολες συνθήκες. Το άξιζε, γιατί αυτό που είδαμε σήμερα, σήμερα γράφτηκε πραγματικά ιστορία. Τώρα ξεκινάμε το γλέντι, αλλά πρέπει να κρατήσουμε δυνάμεις για την Αττική οδό», ήταν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα