Ανάπηρος φαρσέρ τρομάζει τους πελάτες υποδυόμενος το ζόμπι [βίντεο]

Του λείπουν τα κάτω άκρα και κάνει ξεκαρδιστικές φάρσες υποδυόμενος το ζόμπι. Σκοπός του; Να πρωταγωνιστήσει στη σειρά The Walking Dead.Ο ίδιος διασκεδάζει με την πάθηση του και είναι μάλιστα και φαρσέρ. Πρόκειται για έναν νέο που πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο και του λείπουν τα κάτω άκρα αλλά δεν πτοείτε καθώς θέλει να γίνει ηθοποιός.

Ο Νικ Σαντονασκάσο γεννήθηκε με τον κορμό του και ένα χέρι λόγω του σπάνιου συνδρόμου Hanhart. Ο Νικ κατάγεται από του Νιου Τζέρσι και όνειρο

του είναι να πρωταγωνιστήσει στη σειρά « The Walking Dead» και να υποδυθεί το ζόμπι λόγω της κατάστασης του.

Προκειμένου να γίνει διάσημος και να καταφέρει να κερδίσει τον πολυπόθητο ρόλο στη σειρά, ο Νικ πόσταρε ένα βίντεο στο διαδίκτυο που απεικονίζει τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την πάθηση του.

Στο βίντεο φαίνεται ο Νικ που σέρνεται προς ένα πελάτη σε κάποιο πολυκατάστημα και του φωνάζει ντυμένος ζόμπι ενώ του πετάει μία συσκευασία με χαρτιά. Φυσικά ο πελάτης τρόμαξε και ο Νικ έχει γίνει διάσημος.

Από εχθές που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, το βίντεο του Νικ είναι το πιο δημοφιλές στο Facebook και στο Twitter στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την International Business Times. Οι χρήστες του διαδικτύου υποδέχτηκαν θερμά την προσπάθεια του Νικ, γράφοντας πολλά θετικά σχόλια για το χιούμορ του.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα