Άλωσε το Παγκρήτιο ο Πλατανιάς Χανίων και άφησε τον Εργοτέλη στο μηδέν

Με «καθαρή» νίκη 3-0 φεύγει ο Πλατανιας Χανίων από το Παγκρήτιο, με τους Χανιώτες να ξεκολλούν από το μηδέν εκεί που ο Εργοτέλης θα μείνει για άλλη μια εβδομάδα ακόμη...

Οι ενδεκάδες

Εργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Πίτσος (80' Κούρεζ) , Κοζορώνης, Καζναφέρης (37' Νόσκοβιτς), Βλαχοδήμος, Μπογκντάνοφ, Γιουσούφ, Παντελάκης, Χαλκιαδάκης (68' Κούτρης), Σαϊνάτι.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Νέπλιακ, Μπανανά, Ιτούα, Αγκιλέρα, Μαχαμάτ, Μενδρινός (83' Μιλούνοβιτς), Τόρες, Γκόμες (73' Ζαραδούκας), Τσουράκης (88' Γουνδουλάκης).

Το

α' ημίχρονο

Στο Παγκρήτιο τα πάντα συνωμοτούσαν για να κερδίσει ο Πλατανιάς Χανίων, ο οποίος έκανε εξαιρετικό ματς και μπήκε οδηγός στο σκορ από νωρίς. Συγκεκριμένα στο 6° λεπτό ο Τσουρακης άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους». Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα και ταυτόχρονα η ψυχολογία ήταν με το μέρος του, Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουν την κυριαρχία του ματς καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και είχαν τις ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, κάτι που έγινε στο δεύτερο μέρος.

Το β' ημίχρονο

Ο Εργοτέλης στο ημίχρονο προσπάθησε να καταστρώσει τα σχέδια του για να ισοφαρίσει και να κυνηγήσει την ανατροπή, πήγαν όμως στράφι στο 58' με τον Τσουράκη να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας να δίνει στον Γκόμες και αυτός σε κενό τέρμα να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Πλατανιάς είχε την κυριαρχία και στο δεύτερο ημίχρονο, κλείνοντας μάλιστα τον αγώνα με τρίτο γκολ που πέτυχε ο Τορες.

The post Άλωσε το Παγκρήτιο ο Πλατανιάς Χανίων και άφησε τον Εργοτέλη στο μηδέν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα