Αλεξία Έβερτ: Με χτύπησε ο γιος του εφοπλιστή Πετράκη επειδή τράκαρα την Ferrari του

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στο Κολωνάκι στην συμβολή των οδών Σπευσίππου και Ηροδότου στο Κολωνάκι στο τροχαίο μεταξύ της κόρης του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ, Αλεξίας, και του του εφοπλιστή Πετράκη ο οποίος φέρεται να εξύβρισε την κυρία Έβερτ.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, η Αλεξία Έβερτ συγκρούστηκε με την Ferrari του εφοπλιστή Πετράκη με τον τελευταίο

να εξοργίζεται για το τροχαίο και να της λέει: «Θα πληρώσεις τη Ferrari με το αίμα σου», ενώ φέρεται όχι μόνο να την έβρισε αλλά και να την έριξε στο οδόστρωμα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κυρίας Έβερτ, αυτή ήταν που έφταιγε για το ατύχημα και για αυτόν τον λόγο κατέβηκε από το τζιπ της για να ζητήσει συγγνώμη, ωστόσο βρέθηκε μπροστά σε μία άκρως επιθετική συμπεριφορά.

Ο εφοπλιστής κατεβαίνοντας από μία πολυκατοικία και βλέποντας την ζημιά που προκλήθηκε στα αυτοκίνητό του, σύμφωνα με τις πληροφορίες της πέταξε ένα βιβλίο και την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στην άσφαλτο.

Το συμβάν κατέγραψαν ο δημοσιογράφος του protothema.gr, Φρίξος Δρακοντίδης, και ο φωτορεπόρτερ William Faithful, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ έτυχαν άσχημης συμπεριφοράς και από τους άνδρες της Αστυνομίας οι οποίοι τους ζήτησαν να σβήσουν το υλικό που είχαν καταγράψει. Οι δύο δημοσιογράφου οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Συντάγματος όπου, όπως καταγγέλλουν, αστυνομικός αφαίρεσε την κάμερα του οπερατέρ τα πλάνα που είχε προλάβει να τραβήξει. Τελικά αφέθησαν ελεύθεροι μετά από τρεις ώρες.

Όσον αφορά τους εμπλεκόμενους στο τροχαίο, οδηγήθηκαν και αυτοί στο τμήμα από όπου και αφέθηκαν ελεύθεροι στις 03:00 τα ξημερώματα. Κανείς από τους δύο δεν κατέθεσε μήνυση ενώ ο γιος του εφοπλιστή Πετράκη κατέθεσε έγγραφη συγγνώμη παραδεχόμενος πως συμπεριφέρθηκε στην κυρία Έβερτ με άσχημο τρόπο, όχι όμως και πως την χτύπησε, κάτι που η ίδια υποστήριξε τόσο ενώπιον των αστυνομικών.

Από την πλευρά της η κυρία Έβερτ μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε: «Ο νεαρός κάτοχος της Ferrari όμως, κατεβαίνοντας από μια πολυκατοικία και βλέποντας τη ζημιά στο αυτοκίνητό του, μου πέταξε ένα βιβλίο και με έσπρωξε, με αποτέλεσμα να χάσω την ισορροπία μου και να πέσω στην άσφαλτο. Αν δεν έμπαινε μπροστά του ο σωματοφύλακάς του για να τον συγκρατήσει θα μου είχε κάνει μεγαλύτερο κακό» συμπληρώνοντας πως «μου είπε μάλιστα, “θα πληρώσεις με το αίμα σου την Ferrari”».

Keywords
Τυχαία Θέματα