Άγριο ξύλο του «Μίκι» και της «Μίνι» με περαστικό [βίντεο]

Η πρώτη σκέψη που έρχεται σε κάποιον που ακούει την φράση: «χαρακτήρες της Disney» είναι χαριτωμένα καρτούν που τους αρέσουν τα χάδια και είναι γεμάτα αγάπη. Τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είναι όλα τα καρτούν αγαπησιάρικα, ειδικά όταν τα υποδύονται άνθρωποι.

Σε κεντρική πλατεία της Μαδρίτης, ένας άνδρας και μία γυναίκα είχαν ντυθεί Μίνι και Μίκι ενώ έδιναν παράσταση στο δρόμο. Οι δύο καλλιτέχνες πήγαιναν στους περαστικούς και έκαναν σόου ζητώντας χρήματα. Ένας περαστικός δεν τους άφηνε σε ησυχία και τότε του είπαν: «άσε μας ήσυχους» και τότε ξέσπασε

ο καβγάς.

Ο «Μίκι» επιτέθηκε στον άνδρα και άρχισε να τον γρονθοκοπεί, η «Μίνι» φώναζε και του τραβούσε τα ρούχα ενώ παράλληλα τον έσπρωχνε. Η αστυνομία που περνούσε από το σημείο κατάφερε να χωρίσει τα καρτούν με τον περαστικό και ο Φάτζιο-Μίκι είχε σπασμένη μύτη. Ένας περαστικός, ο Αριστόβουλος Ολιβάρεζ δήλωσε: «Είναι προφανές ότι δεν συναντάς τέτοια περιστατικά κάθε μέρα. Εκείνος τους αποδοκίμαζε κατά την διάρκεια του σόου τους με ένα μπαλόνι και εκείνοι εξοργίστηκαν».

Οι τρεις τους οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και αφέθηκαν ελεύθεροι. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Φάτζιο και η Τιτσιάνα δεν έχουν την απαραίτητη άδεια για να δίνουν παραστάσεις στον δρόμο και οι Αρχές θα τους συλλάβουν την επόμενη φορά που θα εμφανιστούν σαν Μίκι και Μίνι.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο καθώς ένα αντίστοιχο περιστατικό είχε γίνει και στη Ρωσία όταν μία ομάδα ατόμων που ήταν ντυμένα με στολές καρτούν, μεταξύ τους ο Μίκι και ο Μπομπ Σφουγγαράκης, είχαν επιτεθεί σε έναν οδηγό αυτοκινήτου

The post Άγριο ξύλο του «Μίκι» και της «Μίνι» με περαστικό [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα