Άγριο έγκλημα σε πολυτελές ξενοδοχείο: Την «πακετάρισαν» σε βαλίτσα μέσα στο ταξί

Ένα φρικτό έγκλημα συγκλονίζει τις αρχές στο εξωτικό Μπαλί με θύμα μια 62χρονη αμερικανίδα τουρίστρια και δράστες-όπως όλα δείχνουν-την κόρη της και τον φίλο της.

Το σώμα της Sheila von Wiese Mack βρέθηκε την Τρίτη μέσα σε μια βαλίτσα στο πορτμπαγκάζ του ταξί μπροστά από το 5άστερο ξενοδοχείο St Regis στο ινδονησιακό θέρετρο Nusa Dua .

Η 62χρονη ήταν ημίγυμνη και έφερε πολλά τραύματα στο κεφάλι της. Είχε μείνει στο ξενοδοχείο με την 19χρονη κόρη της,Χέδερ και τον 21χρονο φίλο της Τόμι Σέφερ, οι οποίοι έχουν συλληφθεί

σύμφωνα με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Djoko Hari Utomo.

Η Μακ και η κόρη της έμεινε στο ξενοδοχείο μαζί για αρκετές ημέρες και τη Δευτέρα έφτασε εκεί και ο 21χρονος φίλος της κόρης της.

Την επόμενη μέρα, το ζευγάρι έκανε check out στο ξενοδοχείο και έστειλε αρκετές βαλίτσες σε ένα ταξί που περίμενε στην είσοδο. Στη μία εξ αυτών βρισκόταν «πακεταρισμένο» το θύμα.

Το σώμα της ανακαλύφθηκε όταν το ζευγάρι δεν εμφανίστηκε να επιβιβαστεί στο ταξί. Αυτό κίνησε τις υποψίες, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ανακάλυψαν το μακάβριο εύρημα μέσα στη βαλίτσα. Την ίδια ώρα κάμερα του ξενοδοχείου κατέγραψε το ζευγάρι να φεύγει όχι από την κύρια είσοδο αλλά από ένα τμήμα της παραλίας στο πίσω μέρος του κτιρίου.

Η αστυνομία βρήκε τελικά το ζευγάρι να κοιμάται σε ένα ξενοδοχείο στην τουριστική περιοχή του Legian, βόρεια της Nusa Dua, νωρίς την Τετάρτη.

"Πρόκειται αναμφισβήτητα για δολοφονία» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας «και τώρα ερευνούμε εάν πρόκειται για σχέδιο εκ προμελέτης ή για κάτι που έγινε εν θερμώ».

Το σώμα του θύματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας Ντενπασάρ για αυτοψία. Ένας γιατρός είπε ότι είχε πολλά τραύματα στο κεφάλι, τα οποία φαίνεται να προήλθαν από «αμβλύ όργανο».

Το ξενοδοχείο στο St. Regis είναι ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στο Μπαλί με τα δωμάτια να ξεκινούν από 470 δολάρια τη βραδιά.

The post Άγριο έγκλημα σε πολυτελές ξενοδοχείο: Την «πακετάρισαν» σε βαλίτσα μέσα στο ταξί appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα