Άγιο είχε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Σερνόμουν ανάποδα στην άσφαλτο για 60 μέτρα!»

Η ζώνη σώζει ζωές, είναι το μήνυμα της παρουσιάστριας ειδήσεων της ΕΡΤ, που περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της.

Με μια συγκλονιστική περιγραφή των δραματικών στιγμών που έζησε το πρωί της Τετάρτης, η παρουσιάστρια της ΕΡΤ Αντριάνα Παρασκευοπούλου μίλησε για το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε.

Το απόγευμα της επόμενης ημέρας, έχοντας συνέλθει από το σοκ,

αποφάσισε να μοιραστεί με τους χιλιάδες φίλους της στο facebook το περιστατικό, για να περάσει ένα μήνυμα προς όλους: Η ζώνη σώζει ζωές. Όπως η ίδια λέει, μια γυναίκα οδηγός παραβιάζοντας το STOP χτύπησε το δικό της αυτοκίνητο, με μεγάλη ταχύτητα και αποτέλεσμα το όχημα να ντελαπάρει και να σέρνεται στην άσφαλτο επί 60 μέτρα.

«Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τα παιδιά μου και να βρω τρόπο να ζήσω για τα παιδιά μου» γράφει με λόγια που βγαίνουν από την καρδιά της και εξηγεί πως όταν η τρελή περιδίνηση του οχήματος σταμάτησε, άκουσε «κόσμο που είχε μαζευτεί και να ουρλιάζει. Δεν μπορούσα να βγω και ήδη είχε αρχίσει να παίρνει φωτιά»!

Τελικά η παρουσιάστρια κατόρθωσε μόνη της να απεγκλωβιστεί και να βγει από ένα σπασμένο τζάμι: «Όλοι είπαν πως σώθηκα από θαύμα. Ο μόνος λόγος που γράφω αυτήν την ανάρτηση είναι για να πω πως σώθηκα επειδή ήμουν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας».

Ολόκληρη η ανάρτηση της δημοσιογράφου:

«Χθες το πρωί μια κυρία παραβίασε το STOP και με τράκαρε με τέτοια ταχύτητα, που το αυτοκίνητο μου ντεραπάρισε και για εξήντα μέτρα σερνόμουν με την οροφή στην άσφαλτο μην μπορώντας να υπολογίσω αν θα σταματήσω σε τοίχο αν θα τρακάρει πάνω μου και άλλο αυτοκίνητο καθώς στροβιλιζόμουν στο αντίθετο ρεύμα. Τζάμια έσπαγαν παντού και μου φάνηκαν χρόνια μέχρι να σταματήσει. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τα παιδιά μου και να βρω τρόπο να ζήσω για τα παιδιά μου .Όταν σταμάτησε άκουσα κόσμο που είχε μαζευτεί να ουρλιάζει. Δεν μπορούσα να βγω και ήδη είχε αρχίσει να παίρνει φωτιά .Δεν με έβγαζε κανείς έξω .Μου πήρε ώρα να απεγκλωβιστώ μονή μου και βγήκα από ένα σπασμένο τζαμί. Όλοι είπαν πως σώθηκα από θαύμα. Ο μόνος λόγος που γράφω αυτήν την ανάρτηση είναι για να πω πως σώθηκα επειδή ήμουν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας. Να φοράτε πάντα τη ζώνη από το πρώτο λεπτό.

ΥΓ. λυπάμαι για το ΕΚΑΒ ,που περίμενα μιάμιση ώρα ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο αν και καταλαβαίνω το Γολγοθά της δουλειάς τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς του Γ.Γεννηματας που παρά τις τραγικές ελλείψεις από τα απλά κολάρα, κουβέρτα μέχρι το χαλασμένο εδώ και μήνες τομογράφο, στάθηκαν άνθρωποι. Να φοράτε ζώνη γιατι αλήθεια σώζει ζωές».

The post Άγιο είχε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Σερνόμουν ανάποδα στην άσφαλτο για 60 μέτρα!» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα