Αγάθωνας στο ΒΡΑΔΥ: Ο Πασχάλης, ο καβγάς με θαμώνες και το τσιγαριλίκι!

Τον Αγάθωνα και τη Μαντώ υποδέχτηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος σε ένα άκρως μουσικό ΒΡΑΔΥ με αποκαλύψεις!

Ο Αγάθωνας μίλησε για άλλους σταρ του πενταγράμμου και δήλωσε πως άκουγε μικρός τον Πασχάλη αναφέροντας πως πιθανόν να τον έχει παρεξηγήσει! Ωστόσο ανέφερε πως δεν του αρέσει που βάφει τα μαλλιά του, αλλά έχει τραγουδήσει και δικά του τραγούδια. Σχόλια έκανε και για τον Γιώργο Μαζωνάκη λέγοντας πως δεν τον γνωρίζει αλλά δεν του αρέσει, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί προσωπικά και στον Ζαφείρη Μελλά που τον είχε χαρακτηρίσει ”μαϊμού με μουστάκι!”.

Εκτός των άλλων αναφέρθηκε και σε περιστατικό όπου είχε τσακωθεί με ένα θαμώνα του μαγαζιού. Ο θαμώνας ζητούσε επίμονα από τον Αγάθωνα και την ορχήστρα να παίξουν κάποιο ευρωπαϊκό τραγούδι, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να ξεκινήσει να τον βρίζει τραγουδιστά. Ο Αγάθωνας τόνισε στον παρουσιαστή ότι δεν βρίζει, αλλά απαντάει στις προκλήσεις.

Τέλος δήλωσε πως το τσιγαριλίκι δεν είναι βλαβερό όσο το τσιγάρο που σε στέλνει στον καρκίνο, δηλώνοντας παράλληλα ότι η πολιτεία θα έπρεπε να διαθέτει ηρωίνη στα φαρμακεία για όσους τη θέλουν με αποτέλεσμα να μην χάνουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους. Τόνισε επίσης πως η Δράμα έχει το καλύτερο τσιγαριλίκι στον κόσμο! Παρόλα αυτά, δεν το έχει ξαναβάλει στο στόμα του από το ’85!

Η Μαντώ μίλησε για την επαφή της με τη Τζέσικα Σίμπσον που της είχε δώσει ένα τραγούδι και δεν το είχε πει λόγω εγκυμοσύνης. Δεν δέχτηκε να πάει στην Αμερική, αλλά κάτι μέσα της, την τσιμπούσε παρόλο που δεν το μετάνιωσε.

Η ίδια τόνισε ότι δεν έχει σκοπό να σταματήσει να τραγουδάει ακόμα και αν φτάσει 80 χρονών, ενώ μιλώντας για τα παιδικά χρόνια ανέφερε ότι πάντα την ξεχώριζαν για το τραγούδι της, καλώντας τη σε γάμους και δεξιώσεις.

Τέλος μίλησε για τον άγνωστο γάμο που είχε κάνει πριν 10 χρόνια και που τον κράτησε κρυφό επειδή κανείς δεν ήθελε τις τραγουδίστριες παντρεμένες. Δεν ξέρει αν θα έκανε έναν τρίτο γάμο, αλλά δεν είναι κάτι που την απασχολεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα