Αγανάκτισμένοι οι παλαιμάχοι της ΑΕΚ: Ντροπή στους οπαδούς!

Οργή, θυμός, θλίψη είναι κάποια από τα συναισθήματα που επικρατούν στην ΑΕΚ μετά τα επεισόδια που συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, στον αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικού.

Οι αντιδράσεις είναι έκδηλες στους κόλπους της ΑΕΚ, ειδικότερα

στους παλαιμάχους, οι οποίοι τίμησαν και δοξάστηκαν στο παρελθόν με την κιτρινόμαυρη φανέλα και τώρα αντικρύζουν την ομάδα που τόσο αγάπησαν να υποβιβάζεται στην β’ Εθνική.

Πρώτος σχολίασε τα επεισόδια στον Ε.Τ. ο Κώστας Νεστορίδης: «Αυτοί οι άνθρωποι που πήδηξαν μέσα, δεν σκέφτηκαν ότι θα καταστρέψουν την ομάδα; Δηλαδή οι υπόλοιποι τι πρέπει να κάνουμε; Να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο;» Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής προσέθεσε συγκινημένος: «Πολλοί περίμεναν κάτι τέτοιο για να καταστρέψουν την ΑΕΚ. Το ξέρουν όμως ότι έχει 4 εκατ. πρόσφυγες από πίσω της; Γίνεται πρωτάθλημα χωρίς την ΑΕΚ; Ντροπή τους!»

Ο Μίμης Δομάζος μίλησε σε ανάλογο ύφος: «Είναι μία απογοητευτική στιγμή για την ΑΕΚ. Πλέον το πρωτάθλημα θα χάσει το χρώμα του». Όσον αφορά τον Κόσμο, δήλωσε: «Πρέπει να κάνουν υπομονή και να μην εγκαταλείψουν την ομάδα. Υπάρχει κόσμος που αφήνει τα παιδιά του νηστικά για να δει την ΑΕΚ».

Ενδιαφέρον έχουν και οι απόψεις άλλων ποδοσφαιριστών που τίμησαν τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δήλωσε: «Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι η αυτοκαταστροφική συμπεριφορά ορισμένων οπαδών». Σε ανάλογο ύφος ήταν οι δηλώσεις του Αλέκου Αλεξανδρή: «Είναι σοκαριστικό αυτό που συνέβη. Το πρωτάθλημα θα είναι άδειο χωρίς την ΑΕΚ και όποιος χαίρεται με αυτή την κατάληξη είναι εκτός πραγματικότητας». Από τη μεριά του, ο Γρηγόρης Γεωργάτος που είχε αγωνιστεί για κάποια περίοδο, τόνισε: «Όταν αγωνιζόμουν στην ΑΕΚ, δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να υποβιβαστεί. Ακόμα και έτος δεν το πίστευα, μου φαινόταν αδύνατο, μέχρι που ήρθε ο αγώνας με τον Πανθρακικό».

Ο Ντίνος Μπαλής έδωσε την δική του εκτίμηση για το τι έφεε τους κιτρινόμαυρους σε αυτή τη θέση: «Η συμφορά της ΑΕΚ οφείλεται στη συμπεριφορά κάποιων χούλιγκαν και στην ασυδοσία κάποιων παραγόντων που δημιούργησαν σωρεία οικονομικών προβλημάτων».

Τέλος, ο Νίκος Σαργκάνης δήλωσε από τη μεριά του: Ο υποβιβασμός της ΑΕΚ δείχνει πόσο υποβαθμισμένο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι λυπηρό, όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα