Αυτός είναι ο εγγονός που σκότωσε και τεμάχισε την γιαγιά του στην Ραφήνα [εικόνα]

Σοκ σε ολόκληρο το Πανελλήνιο προκάλεσε το στυγερό έγκλημα στην Ραφήνα όπου ένας 28χρονος άνδρας δολοφόνησε και στην συνέχεια τεμάχισε την 84χρονη γιαγιά του και στην συνέχεια την πέταξε σε κάδο απορριμμάτων.

Η αγριότητα του εγκλήματος ήταν τέτοια έτσι ώστε οι Αρχές δυσκολεύτηκαν να προχωρήσουν σε αναγνώριση του πτώματος. Τελικά μετά από συντονισμένες έρευνες την Δευτέρα ο εγγονός, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας αποκαλύπτοντας μάλιστα πως δεν την σκότωσε αυτός αλλά μόνη της μετά από καβγά που είχε μαζί του τραυματίστηκε από ατύχημα στον λαιμό και πέθανε. Αυτός

φοβήθηκε, όπως είπε πως θα τον κατηγορήσουν για τον θάνατό της και την τεμάχισε προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη της για να μην τον κατηγορήσουν για τον θάνατό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο νεαρός άνδρας είναι ο Φώτης Λυρόπουλος του οποίου την φωτογραφία η εφημερίδα και έδωσε στην δημοσιότητα.

Ο εγγονός της ηλικιωμένης που εργαζόταν ως τοπογράφος, διέμενε στη Λούτσα και την περίοδο αυτή ήταν άεργος και δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο 28χρονος ήταν διαζευγμένος και πατέρας ενός βρέφους και συζούσε με μια άλλη γυναίκα που είχε τρία παιδιά.

Τελικά μετά από έρευνα στο σπίτι του 28χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, διάφορα κοσμήματα, ένα τσεκούρι και πέντε μαχαίρια, καθώς και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο που κατείχε χωρίς άδεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 28χρονος επισκεπτόταν αρκετά συχνά την γιαγιά του προκειμένου να πάρει χρήματα ωστόσο η τελευταία του επίσκεψη και άρνησή της να τον ενισχύσει οικονομικά αποδείχθηκε μοιραία. Η ηλικιωμένη γυναίκα φαίνεται πως όχι μόνο αρνήθηκε να του δώσει από το υστέρημά της αλλά του άσκησε και έντονη κριτική για τις επιλογές του κάτι που εξόργισε τον νεαρό άνδρα ο οποίος της επιτέθηκε.

Ο ίδιος ο δράστης φέρεται να δήλωσε στις αρχές πως δεν φέρει ευθύνη για τον θάνατό της καθώς η γιαγιά του καθάριζε την ώρα που λογομαχούσαν, ένα φρούτο με ένα μαχαίρι το οποίο κατά την διάρκεια του καυγά την τραυμάτισε στον λαιμό με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της. Στην συνέχεια αυτός φοβήθηκε μήπως κατηγορηθεί για τον φόνο της και αποφάσισε να την τεμαχίσει προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. από τα πρώτα στοιχεία της έρευνάς τους δεν διαπίστωσαν ότι ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, όμως αυτό θα αποτελέσει αντικείμενο περαιτέρω έρευνας.

Σύμφωνα με τα δεδομένα αφότου την δολοφόνησε μετέφερε το άψυχο κορμί της στο μπάνιο και έφυγε από το σπίτι. Ωστόσο την επομένη επέστρεψε για να συνεχίσει την αποτρόπαιη δράση του, τεμαχίζοντάς την με μαχαίρι, πριόνι αλλά και τσεκούρι. Στην συνέχεια το τοποθέτησε σε σακούλες απορριμμάτων και το έβαλε στο αυτοκίνητό του.

Έπειτα το πήρε μαζί του στο σπίτι του και ύστερα το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας ο δράστης προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες έψαξε στο σπίτι και αφαίρεσε πολύτιμα αντικείμενα προκειμένου να δημιουργήσει την εντύπωση της ληστείας γι’ αυτό και βρέθηκαν κοσμήματα της γιαγιάς του στο σπίτι του.

Και μην ξεχνάτε: Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα