Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του Νικήτα Κακλαμάνη για τον Δήμο Αθηναίων

19:47 7/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι της παράταξης του Νικήτα Κακλαμάνη, «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας» και στην ανακοίνωση του συνδυασμού επισημαίνεται ότι έρχονται από όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες.

Τους 154 από τους συνολικά 183 υποψήφιους δημοτικούς και διαμμερισματικούς συμβούλους, ανακοίνωσε σήμερα η παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας».

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού, αναφορικά με τους υποψηφίους σημειώνεται πως «προέρχονται από όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες (επιστήμονες όλων των κλάδων,

άνθρωποι της αγοράς, ένστολοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, άνεργοι, συνταξιούχοι).

Επίσης αναφέρεται ότι το ψηφοδέλτιο είναι ανανεωμένο κατά 90% σε σχέση με το αντίστοιχο των εκλογών του 2010. Επίσης συμπληρώνεται ότι ο νεότερος υποψήφιος είναι μόλις 20 ετών.

«Περιλαμβάνονται σε αυτό υποψήφιοι από το σύνολο του πολιτικού φάσματος (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό του Βύρωνα Πολύδωρα, δημοτικές παρατάξεις «Δικαίωμα στην Πόλη» του Γιώργου Καμίνη και «Επιμένουμε Αθήνα» του Γιώργου Αμυρά), καθώς και από κινήματα πολιτών» αναγράφεται στην ανακοίνωση ενώ συμπεριλαμβάνονται και οι στόχοι της παράταξης, οι οποίοι όπως σημειώνεται είναι «κοινοί για όλους»:

η Ασφάλεια της πόληςη Αλληλεγγύη για τον συμπολίτη τουςη Ανάπτυξη για τους πολίτες της Αθήναςη Αξιοπιστία του δήμου

Για να δείτε τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων πατήστε εδώ και γι αυτά των διαμμερισματικών συμβούλων εδώ.

Φωτογραφία Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα